• 24 Οκτωβρίου, 2021

“Είμαι γιος του Μίκη, θα κάνω τεστ DNA”:Μαργαρίτα Θεοδωράκη εναντίον Νίκου Κουρή

 “Είμαι γιος του Μίκη, θα κάνω τεστ DNA”:Μαργαρίτα Θεοδωράκη εναντίον Νίκου Κουρή

Στις δικαστικές αίθουσες θα κριθεί, τελικά, η χρήση του επωνύμου «Θεοδωράκης» από τον Νίκο Κουρή που δηλώνει ότι είναι γιος, εκτός γάμου, του Μίκη Θεοδωράκη.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη προσέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας την έκδοση προσωρινής διαταγής, η οποία αναμένεται αύριο, με αίτημα να απαγορευτεί στον Νίκο Κουρή να χρησιμοποιεί το επώνυμο «Θεοδωράκης».
Ο Νίκος Κουρής, οποίος παρέστη στη διαδικασία, σε δηλώσεις του επέμεινε πως είναι γιος του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη και έκανε γνωστή την πρόθεση του να προχωρήσει άμεσα σε τεστ DNA προκειμένου να το αποδείξει . «Θα προχωρήσω σε επόμενο βήμα, με τεστ DNA με τα παιδιά, για να αποδειχτεί ότι είμαι γιος του. Υιοθέτησα το όνομα αισθανόμενος την ανάγκη να έρθω κοντά στις ρίζες μου» υποστήριξε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Ο Μίκης Θεοδωράκης με είχε αποδεχτεί, δεν με αμφισβήτησε ποτέ».

Παράλληλα βγαίνοντας από το δικαστήριο δήλωσε ότι «έχω μπροστά μου μια μάχη θα τη δώσω και θα κερδίσω γιατί η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί».

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η κ. Θεοδωράκη για το θέμα ενώ στη συνέχεια θα γίνει η επί της ουσίας εκδίκαση της υπόθεσης.