• 20 Ιουνίου, 2021

Εικόνες-ντοκουμέντο από τις παραβιασμένες τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό

 Εικόνες-ντοκουμέντο από τις παραβιασμένες τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 58χρονος, φερόμενος ως δράστης της διάρρηξης θυρίδων σε τράπεζας στα σύνορα Ψυχικού-Χαλανδρίου, με λεία αξίας τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 58χρονος επιχειρηματίας Β.Γ. αρνείται τις κατηγορίες, ενώ οι συνήγοροί του ζήτησαν “να γίνει σεβαστό από όλους το τεκμήριο της αθωότητας και να σταματήσει η διαπόμπευση του ίδιου και της οικογένειάς του”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ριφιφί στο Ψυχικό: Μυστήριο με τα χρήματα και τα κοσμήματα από τις θυρίδες

Σύμφωνα με την αστυνομία, η χαρακτηριστική του μορφή που καταγράφηκε στις κάμερες κλειστού κυκλώματος της τράπεζας, να μπαινοβγαίνει στο χώρο των θυρίδων, όπου διατηρούσε και ο ίδιος, αλλά και το dna του που βρέθηκε σε μια από τις παραβιασμένες θυρίδες, είναι τα στοιχεία που οδήγησαν στα ίχνη του. Σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι του αλλά και στη θυρίδα που διατηρούσε στο ίδιο υποκατάστημα τραπέζης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, επτά κατσαβίδια, δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια, ένα ρολόϊ χειρός μεγάλης αξίας και το χρηματικό ποσό 680 ευρώ και πλήθος παραστατικών και αποδείξεων.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε η ΕΡΤ από τις παραβιασμένες θυρίδες.

Καμπουρέλη: Ο σύζυγός μου είναι αθώος

«Ο σύζυγός μου είναι αθώος» δήλωσε η Τέτα Καμπουρέλη για την υπόθεση του ριφιφί σε θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό. Όπως είπε η ίδια, «δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφουν», ενώ υποστήριξε ότι «ο σύζυγός της δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή ψυχολογία».

Η Τέτα Καμπουρέλη τόνισε επίσης ότι “κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η αστυνομία. Πρέπει λοιπόν να χρεωθεί ένας άνθρωπος που υποτίθεται ότι έχει και ένα ποινικό μητρώο”.Όσο για το DNA είπε ότι “αυτό που βρέθηκε δεν είναι ούτε αίμα, ούτε σπέρμα, ούτε ιδρώτας. Είναι ένα νεκρό κύτταρο που μπορεί να μεταφερθεί από τον καθένα. Χρεώνουν στον άνδρα μου όλη αυτή την υπόθεση επειδή η θυρίδα του ήταν δίπλα στης κυρίας που ανοίχτηκε”. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι “δεν γίνεται με ένα κατσαβίδι να ανοίγει μία τράπεζα. Περιμένουμε τη Δικαιοσύνη. Θα πάω μάρτυρας. Ο σύζυγός μου δεν είναι καθόλου καλά. Χρειάζεται στήριξη”.