• 26 Ιανουαρίου, 2022

Είχε ξυρίσει το κεφάλι της η “κοκκινομάλλα” που απήγαγε τη μικρή Μαρκέλλα – Το λάθος που οδήγησε στη σύλληψη (vid)

 Είχε ξυρίσει το κεφάλι της η “κοκκινομάλλα” που απήγαγε τη μικρή Μαρκέλλα – Το λάθος που οδήγησε στη σύλληψη (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Aplha, η γυναίκα που είχε απαγάγει τη 10χρονη Μαρκέλλα «είχε σχεδόν ξυρίσει το κεφάλι της», για να μην την εντοπίσει η ΕΛΑΣ. Το μεσημέρι της Τετάρτης, όμως, οι αρχές την εντόπισαν στην παραλία Κατερίνης.

Αυτό που αναζητεί τώρα η Αστυνομία, είναι τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση απαγωγής του κοριτσιού, ενώ εξετάζεται άλλο ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον της μικρής και θεωρείται ως πρόσωπο-κλειδί.

Το λάθος που οδήγησε στη σύλληψη

Όπως όλα δείχνουν, η γυναίκα έφυγε από τη Θεσσαλονίκη μόλις αφέθηκε ελεύθερη η μικρή Μαρκέλλα. Τότε, πήγε στην παραλία της Κατερίνης, όπου και την έπιασαν σήμερα οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το λάθος που έκανε ήταν ότι κάλεσε ταξί το πρωί του Σαββάτου, για να την πάει στην Κατερίνη.

Ταυτόχρονα, η μικρή Μαρκέλλα ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι η γυναίκα που την κρατούσε μάλλον θα έφυγε ταξίδι γιατί ετοίμαζε τη βαλίτσα της… Κάπως έτσι, οι αστυνομικοί συνδύασαν τα στοιχεία και οδηγήθηκαν στα ίχνη της ύποπτης…

Η συγκεκριμένη γυναίκα εντοπίστηκε σε παραλία της Πιερίας και οδηγήθηκε στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γνωστή στην Μαρκέλλα και πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο παρελθόν έμενε στην ίδια γειτονιά με το κορίτσι.