• 24 Οκτωβρίου, 2021

Δράμα: Πέθανε αρνητής που δεν έλαβε την αντιβίωση που του χορήγησαν

 Δράμα: Πέθανε αρνητής που δεν έλαβε την αντιβίωση που του χορήγησαν

Όπως αποκάλυψε ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, ένας 60χρονος αρνητής πέθανε, καθώς δεν έλαβε την αντιβίωση που του χορήγησαν οι γιατροί.

Όπως είπε στο GRTIMES, αναφερόμενος στα ποσοστά εμβολιασμού, ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνει πως «είναι ιδιαίτερα χαμηλά, διότι δυστυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν πιστεύουν ότι το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος να επιστρέψουμε σε μια κανονική ζωή. Μόλις παραβρέθηκα σε κηδεία ενός 60χρονου αρνητή, ο οποίος ενώ νόσησε και του χορήγησαν αντιβίωση, εκείνος δεν την πήρε».

ΝΟΤΑΜ: Παρατείνεται έως 1η Οκτωβρίου για πτήσεις εξωτερικού

Παπαδόπουλος: Πρωταθλήτρια η Δράμα στις εκδηλώσεις αντιεμβολιαστών

«Γνωρίζετε επίσης ότι η Δράμα είναι πρωταθλήτρια στις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών. Και είναι περίεργο να αρνούνται κάποιοι τον κορωνοϊό μέχρι σήμερα, διότι η περιοχή μας από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα, μετρά πάνω από 400 θανάτους» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα στις 6 το πρωί οι Περιφερειακές Ενότητες Δράμας, Καστοριάς και Ξάνθης, μπαίνουν σε καθεστώς μίνι – lockdown.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας, εύχεται μάλιστα τα μέτρα να αποδώσουν.

“Είναι λυπηρό για τον επιχειρηματικό κόσμο αυτό που συμβαίνει. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που αυτή την εποχή πέφτουν οι θερμοκρασίες. Σήμερα το πρωί στη Δράμα είχαμε μόλις 6 βαθμούς Κελσίου, γεγονός που σημαίνει ότι αρχίζουμε να μαζευόμαστε σε κλειστούς χώρους. Και δε μιλάω για το Νευροκόπι, μιλάω για την πόλη. Οφείλουμε λοιπόν, να εναρμονιστούμε με τα μέτρα γιατί δεν θα αντέξουμε άλλον μαύρο Νοέμβρη σαν αυτό που βιώσαμε πέρσι” κατέληξε ο αντιπεριφερειάρχης.