• 19 Ιανουαρίου, 2022

“Διομήδης”: Η στιγμή που απεγκλωβίζονται δύο οδηγοί στη Λάρισα

 “Διομήδης”: Η στιγμή που απεγκλωβίζονται δύο οδηγοί στη Λάρισα

Δύσκολες ώρες περνάει και η Λάρισα εξαιτίας της κακοκαιρίας “Διομήδης”. Δύο οδηγοί, μάλιστα, «έμειναν» με τα αυτοκίνητά τους.

Το πρώτο περιστατικό έγινε μετά τις 07.20, το πρωί, στον παράδρομο της Εθνικής Οδού – ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, κοντά στο ύψος των διοδίων Μακρυχωρίου – όπου σε σημείο του δρόμου συγκεντρώθηκε μεγάλο όγκος νερού.

Ο “Διομήδης” έκλεισε τα σχολεία και φούσκωσε τον ποταμό Καράμπαλη (vid)

Οδηγός επιχείρησε να περάσει με το όχημά του, όμως η μηχανή έσβησε, με αποτέλεσμα να καλέσει την Πυροσβεστική. Η επέμβαση των πυροσβεστών έγινε όπως φαίνεται στην αρχική εικόνα, χωρίς ο οδηγός να υποστεί το παραμικρό.

Το δεύτερο περιστατικό καταγράφηκε μετά τις 10.00 στον δρόμο Συκουρίου – Σπηλιάς, στο ύψος του 6ου χλμ., όπου οδηγός «έμεινε» με το αυτοκίνητό του εξαιτίας του χιονιού. Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική με τους πυροσβέστες να απομακρύνουν τον οδηγό, όπως και το σκυλί που είχε μαζί του, χωρίς να υπάρξει άλλο πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ, χώματα, ξύλα, πέτρες, ακόμη και μια βάρκα έβγαλε σε σημεία του παραλιακού δρόμου (Αγιόκαμπος, Βελίκα) το καιρικό φαινόμενο που επικράτησε τις τελευταίες ώρες, κατά το οποίο οι ισχυροί άνεμοι «φούσκωσαν» τη θάλασσα.

Πηγή: larissanet.gr