• 29 Ιουλίου, 2021

Δημουλίδου: Ακύρωσε εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη -“Δεν πρέπει να παρευρεθώ για την ασφάλεια μου”

 Δημουλίδου: Ακύρωσε εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη -“Δεν πρέπει να παρευρεθώ για την ασφάλεια μου”

Στον απόηχο της ανάρτησής της για τον δολοφόνο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, η Χρυσηίδα Δημουλίδου ακύρωσε παρουσίαση βιβλίου της στην Θεσσαλονίκη, καθώς όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στα social media, φοβάται για την ασφάλειά της.

Γράφει η Χρυσηίδα Δημουλίδου στην ανάρτησή της:

«ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ
Αγαπημένοι μου, φίλοι, αναγνώστες.
Λυπάμαι πάρα πολύ όμως αναγκάζομαι να ακυρώσω την εμφάνιση μου στην Έκθεση βιβλίου Θεσσαλονίκης, στις 7 Ιουλίου, όπως και σε κάποιες άλλες εκδηλώσεις, διότι δέχομαι μηνύματα με ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ αν εμφανιστώ εκεί. Ως εκ τούτου, τόσο εγω όσο και οι οργανωτές της εκδήλωσης θεωρούν πως δεν πρέπει να παρευρεθώ για την ασφάλεια μου.

Όλα τα μηνύματα με τα ονόματα και τις απειλές, έχουν φωτογραφηθεί και θα παραδοθούν εκεί που πρέπει. Λυπάμαι αφάνταστα για αυτή την ακύρωση, περίμενα πως κι πώς να σας ξανασυναντήσω όμως δεν θέλω να διακινδυνεύσετε και εσείς οι ίδιοι εξ αιτίας μου…Αισθάνομαι τόσο άσχημα, δέχομαι τέτοιο άδικο εξευτελισμό, που φοβάμαι μη βρεθώ σε κάποιο νοσοκομείο. Στα αλήθεια, γιατι να συνεχίζεις να ζεις σε τέτοιο κόσμο όταν η αγάπη σου και προσφορά για τον άνθρωπο μεταφράζεται ως κακό; Πόσο λυπάμαι…»

DW: Περικαρδίτιδες και μυοκαρδίτιδες μετά τον εμβολιασμό με Pfizer και Moderna- Τι λένε οι ειδικοί

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε στο Facebook η Χρυσηίδα Δημουλίδου: