• 21 Οκτωβρίου, 2020

“Δεν την βίασα, ο θάνατος ήταν ατύχημα” λέει στην απολογία του ο 28χρονος για το δολοφονία της Σούζαν Ίτον

 “Δεν την βίασα, ο θάνατος ήταν ατύχημα” λέει στην απολογία του ο  28χρονος για το δολοφονία της Σούζαν Ίτον

Συγγνώμη για όλα όσα έχει προκαλέσει ζήτησε, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 28χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό και το θάνατο της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον.

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται νοθευμένο μέλι

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ζητώ συγγνώμη για το κακό που έχω προκαλέσει σε όλους. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη και μέσα από τη φυλακή, αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Ό,τι έγινε ήταν ατύχημα, δεν έγινε εκ προμελέτης.»

«Εκείνη τη στιγμή είχα θολώσει, δεν μπορούσα να τη βλέπω σαν εικόνα»

Ο 28χρονος υποστήριξε ότι χτύπησε κατά λάθος, με το αυτοκίνητό του, την άτυχη βιολόγο, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε σκοπό να τη σκοτώσει, ωστόσο, την οδήγησε στη γερμανική στοά στο Μάλεμε, όταν κατάλαβε ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά.

«Εκείνη την ημέρα, μία καθημερινή ημέρα, όπως όλες οι ημέρες, πήγα στην περιοχή του Ταυρωνίτη, προκειμένου να προμηθευτώ ξύλα για κατασκευές για το πανηγύρι. Το μεσημέρι αποφάσισα να φύγω. Έκανα βόλτα με το αυτοκίνητο τη διαδρομή που μου αρέσει. Είδα τη γυναίκα αυτή, όμως δεν αισθάνθηκα κάτι περίεργο εκείνη τη στιγμή. Δεν έδωσα σημασία.

Έκανε τζόκινγκ, στην άκρη προς τη μέση του δρόμου, δεν πρόλαβα να σταματήσω και έπεσα πάνω της.

Μια φορά την ακούμπησα στο πόδι με το αυτοκίνητο και εκείνη εγκλωβίστηκε κάτω από το αμάξι. Ήθελα να την απεγκλωβίσω και έτσι έκανα πίσω το αμάξι. Εκείνη στιγμή είδα την κατάσταση στην οποία ήταν και πίστεψα ότι δεν θα μπορέσει να ζήσει, είχε κοπεί το αυτί της, ήταν βαριά τραυματισμένη.

Δεν είχα μαζί μου κινητό, ήταν στο σπίτι και φόρτιζε. Εκείνη τη στιγμή είχα θολώσει, δεν μπορούσα να τη βλέπω σαν εικόνα. Την έβλεπα σαν ετοιμοθάνατη. Δεν ήθελα να την εγκαταλείψω γιατί θα με συλλάμβαναν.

Δεν ήθελα να τη βάλω στο κάθισμα του συνοδηγού γιατί θα γέμιζε αίμα, και δεν μου άρεσε σαν εικόνα. Γι’ αυτό την έβαλα στο πορτ-μπαγκάζ.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μέχρι το Μάλεμε, άκουγα μόνο θορύβους και μουγκρητό από εκείνη. Δεν άκουγα λέξεις.

Όταν έφτασα στο Γερμανικό καταφύγιο, έβαλα το αυτοκίνητο κοντά στην τρύπα του αεραγωγού. Προτού τη ρίξω, έπιασα το σφυγμό της και αντιλήφθηκα πως είχε αρχίσει να παγώνει. Τότε κατάλαβα πως είχε πεθάνει.

Ήξερα ότι θα περνούσαν λίγες μέρες μέχρι να συλληφθώ και ήθελα να τις περάσω με την οικογένειά μου.»

Δεν παραδέχτηκε βιασμό

Ο κατηγορούμενος δεν παραδέχτηκε ενώπιον της Έδρας πως υπήρξε σεξουαλική επαφή μεταξύ του ίδιου και της άτυχης βιολόγου.

Όταν, μάλιστα, ερωτήθη για το πώς βρέθηκε σπερματικό υγρό στα γεννητικά της όργανα, εκείνος ανέφερε πως δεν ήταν δικό του.

Πηγή: neakriti.gr