• 5 Δεκεμβρίου, 2021

“Χτενίζουν” τη Λάρισα για τον πιλότο που αγνοείται – Νέα μαρτυρία

 “Χτενίζουν” τη Λάρισα για τον πιλότο που αγνοείται – Νέα μαρτυρία

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες στη Λάρισα για τον εντοπισμό του πιλότου του μονοκινητήριου αεροσκάφους, που επέστρεφε στη Δράμα. Το τελευταίο στίγμα του ήταν πάνω από την Λάρισα, με αποτέλεσμα οι αρχές να «χτενίζουν» την περιοχή .

Οπως αναφέρει το onlarissa με το πρώτο φως του ήλιου ξεκίνησαν εκ νέου οι έρευνες τόσο από την αστυνομία και την Πυροσβεστική, όσο και από το λιμενικό (προς την θαλάσσια περιοχή του νομού Λάρισας).

Νίκαια – Η στιγμή της μαφιόζικης εκτέλεσης στο βενζινάδικο

Μετά την μαρτυρία κατοίκου του ορεινού χωριού Σκήτη στο onlarissa.gr, ότι είδε από το σπίτι της το αεροσκάφος να πετάει χαμηλά και να χάνεται πίσω από το βουνό Μαυροβούνι, ακόμη ένας κάτοικος αυτή την φορά από το χωριό Καλαμάκι του νομού Λάρισας, τόνισε στο Star, ότι είδε επίσης το μονοκινητήριο αεροσκάφος, σημειώνοντας: «Ακούστηκε ένα αεροπλάνο να περνά πάνω από τα κεφάλια μας και πήγαινε προς το βουνό πετώντας πάνω από το χωριό μας κατά τις 12.30 τη Δευτέρα και μετά χάθηκε».

Ελικόπτερα, πυροσβέστες και κάτοικοι των χωριών στη Λάρισα όπου έδωσε το τελευταίο στίγμα ο 62χρονος «οργώνουν» την περιοχή για να τον εντοπίσουν. Οι πυροσβέστες αξιοποιούν κάθε μαρτυρία που έχουν στα χέρια τους. Στο Μαυροβουνι, μια δύσβατη περιοχή, ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή κάθε σημείο για τον 62χρονο αγνοούμενο με drones.