• 16 Σεπτεμβρίου, 2021

Χρυσοχοΐδης: Αν κάποιοι αποφασίσουν να κάνουν ρεβεγιόν, θα είναι καταστροφή

 Χρυσοχοΐδης: Αν κάποιοι αποφασίσουν να κάνουν ρεβεγιόν, θα είναι καταστροφή

«Η Ελλάδα έχει λάβει από τα αυστηρότερα μέτρα. Δεν θα αφήσουμε να υπάρξουν συνωστισμοί. Βάλαμε το lockdown στη Δυτική Αττική και κάποια στιγμή θα το άρουμε. Το χαλαρό lockdown ήταν μια επιλογή. Όλα γίνονται με βάση τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων και των ειδικών» σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε στο ΟΡΕΝ.

«Αν κάποιοι έχουν αποφασίσει να κάνουν ρεβεγιόν ή συγκεντρώσεις στο σπίτι, θα υπάρξει καταστροφή. Και όποιος θέλει την καταστροφή, κάνει πολύ κακό. Θα υπάρξει πρόνοια για να μην υπάρξουν μεγάλες συγκεντρώσεις στα σπίτια» τόνισε.

Folli Follie: Πέφτουν οι τόνοι για το… “σκάνδαλο” μετά τις νέες αποκαλύψεις της έκθεσης της PwC και τα εξώδικα

«Απαγορεύεται η κυκλοφορία. Κανείς δεν έχει λόγο να κυκλοφορεί το βράδυ. Πρέπει να μείνουμε στα σπίτια μας. Αν κάποιος αποφασίσει να κάνει ρεβεγιόν ή συγκέντρωση στα σπίτια, είναι προφανές ότι θα είναι καταστροφή κάτι τέτοιο», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ενώ πρόσθεσε: «Η αστυνομία βρέθηκε στον δρόμο για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός. Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι υπάρχει κόπωση. Να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Όπου υπάρχει συνωστισμός, υπάρχει καταστροφή. Όποτε υπάρχει γιορτή, είναι μαχαιριά στην υγεία των συμπολιτών μας. Αυτή την εξίσωση πρέπει να λύσουμε όπως δεν γιορτάσαμε Πάσχα, ονομαστικές γιορτές κτλ. Τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά φέτος. Δεν είμαστε Σέρλοκ Χολμς αλλά θα κάνουμε τη δουλειά μας για να επιστρέψει το χαμόγελο. Να χαμογελάσουμε ξανά. Το εμβόλιο είναι η ελπίδα» σημείωσε.

«Το τρίτο κύμα του κορωνοϊού θα είναι ολέθριο. Πρέπει να το αποφύγουμε» κατέληξε.