• 13 Απριλίου, 2021

Δώρα Χρυσικού για Λιγνάδη:”Δεν ήταν στην Ιθάκη το ’15, ήρθε μετά το ’17. Έχω στοιχεία και θα τα καταθέσω”

 Δώρα Χρυσικού για Λιγνάδη:”Δεν ήταν στην Ιθάκη το ’15, ήρθε μετά το ’17. Έχω στοιχεία και θα τα καταθέσω”

«Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα τη θέση του» γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook η Δώρα Χρυσικού, σχολιάζοντας την «κατάπτυστη», όπως τη χαρακτηρίζει, «απολογία του Λιγνάδη»

Υπενθυμίζεται πως μέσω του απολογητικού του υπομνήματος στην ανακρίτρια, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός υποστηρίζει πως οι μηνύσεις και οι μαρτυρικές καταθέσεις σε βάρος του «είναι απολύτως ψευδείς και κατασκευασμένες και τις αρνούμαι κατηγορηματικά».

Δώρα Χρυσικού: «Ψέμα ότι ο Λιγνάδης ήταν στην Ιθάκη το '15 - Έχω στοιχεία  για τις Αρχές» | newsbreak

Η ηθοποιός, ωστόσο, αναφερόμενη στον ισχυρισμό του κατηγορούμενου ότι οι πράξεις που του αποδίδονται για τον Αύγουστο του 2015 δεν ευσταθούν, καθώς βρισκόταν στην Ιθάκη για διακοπές, επεσήμανε στο σχετικό post της:

Υπόθεση Λιγνάδη: Αποχώρησε από τη ΝΔ σκηνοθέτης με βολές κατά της Μενδώνη

«Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα την θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμα ότι τον Αύγουστο του 2015 που φέρεται να βίασε ένα από τα θύματα, ήταν διακοπές στην Ιθάκη. Κύριε Λιγνάδη καταλαβαίνω τον πανικό σας αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016, ήρθατε στο νησί μου το 2017 και το 2018 και προτίθεμαι να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί».

dora ithopios