• 22 Ιουνίου, 2021

Χαμός στο μπάσκετ γυναικών – Ο Ολυμπιακός “ακύρωσε” τη σημερινή φιέστα του Παναθηναϊκού

 Χαμός στο μπάσκετ γυναικών – Ο Ολυμπιακός “ακύρωσε” τη σημερινή φιέστα του Παναθηναϊκού

Ο Ολυμπιακός προσφεύγοντας στον ΑΣΕΑΔ πέτυχε την αναβολή της απονομής του τίτλου στον Παναθηναϊκό, κάτι που μεταθέτει την αποψινή γιορτή μέχρι να παρθεί οριστική απόφαση. Η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι η απονομή στον Παναθηναϊκό αναβάλλεται.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. γνωστοποιεί ότι η απονομή του πρωταθλήματος δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, άλλα το επόμενο χρονικό διάστημα λόγω ένστασης του Ολυμπιακού.

Θα καθυστερήσει λίγο η επίσημη άρση της κούπας του πρωταθλητή στο γήπεδο της Λεωφόρου καθώς η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον Σύλλογο ότι θα πρέπει νομικά να τελεσιδικήσει η ένσταση για τη Χατζηνικολαου  πρώτα και μετά να γίνει η απονομή.

Η προσφιλής τακτική του αντιπάλου να κάνει ενστάσεις όταν χάνει εντός αγωνιστικού χώρου, μπορεί να καθυστερεί χρονικά την απονομή ωστόσο ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που ανήκει και θα παραμείνει.

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει μέχρι να εκδικαστούν οι ενστάσεις μας

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός υπογράμμισε πως το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών δεν θα τελειώσει, μέχρι να εκδικαστούν οι ενστάσεις του. «Όσα μας στέρησαν στα χαρτιά, όσα κερδίσαμε με ιδρώτα στο γήπεδο, θα τα πάρουμε πίσω», σημειώνουν οι «ερυθρόλευκοι», που εξαπολύουν «επίθεση» προς ΕΟΚ, ΚΕΔ και ΕΟΚΑΝ.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Το Πρωτάθλημα δε θα τελειώσει μέχρι να εκδικαστούν οι ενστάσεις του Ολυμπιακού.

Παρατυπίες και αδικία αμαυρώνουν το γυναικείο μπάσκετ.

Για ακόμη μία φορά, θεατές στο ίδιο κακοπαιγμένο έργο. Μια Ομοσπονδία που λειτουργεί μεροληπτικά και εις βάρος του ιδεώδους, καθώς και της εν γένει ανάπτυξης του αθλήματος. Που επιλέγει να συμπορευθεί με συγκεκριμένα συμφέροντα και ομάδες. Που αδιαφορεί για τους νόμους και αψηφά την κοινή λογική!