• 28 Νοεμβρίου, 2021

Χαλάνδρι: Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από τους πυροβολισμούς

 Χαλάνδρι: Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από τους πυροβολισμούς

Tο μεσημέρι της Πέμπτης γυναίκα πυροβόλησε έναν άνδρα σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Η επίθεση σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας, ενώ η γυναίκα παρέμεινε στο σημείο, όπου και τη συνέλαβαν αστυνομικοί που κατέφτασαν στο σημείο. Μάλιστα, πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. λένε πως την ώρα της σύλληψης βρισκόταν πάνω από το θύμα της, με το όπλο στο χέρι.

Ο άνδρας που δέχθηκε έναν πυροβολισμό στο θώρακα, ήταν εν ζωή όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο, αλλά η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως κρίσιμη. Αυτή τη στιγμή μεταφέρεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, παραδόθηκε χωρίς αντίσταση στις Αρχές, ενώ δείχνει σε κατάσταση σοκ, μιλώντας συνεχώς ακατάληπτα. Η κατάσταση σοκ, στην οποία βρίσκεται η γυναίκα, κάνει και δύσκολη την επικοινωνία με τους αστυνομικούς για τα κίνητρα της πράξης της αλλά τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως πίσω από την επίθεση κρύβεται μία συγκλονιστική ιστορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είχε στο παρελθόν σχέση με το θύμα της, γιατρό στο επάγγελμα, από την οποία σχέση είχαν μαζί και ένα παιδί. Πλέον οι δυο τους ήταν εν διαστάσει, ενώ το παιδί (13 χρονών σήμερα) το μεγάλωνε ο άνδρας με άλλη γυναίκα. Είναι χαρακτηριστικό πως η γυναίκα μέσα από τις ακατάληπτες φράσεις της, την ώρα που συνελήφθη φώναζε: «Μου απήγαγαν το παιδί».