• 5 Δεκεμβρίου, 2020

Σοβαρή καταγγελία ότι αστυνομικοί ξυλοκόπησαν διαδηλωτή και την αδελφή του μέσα στο σπίτι τους – Υπέστη καρδιακό επεισόδιο ο πατέρας τους

 Σοβαρή καταγγελία ότι αστυνομικοί ξυλοκόπησαν διαδηλωτή και την αδελφή του μέσα στο σπίτι τους – Υπέστη καρδιακό επεισόδιο ο πατέρας τους

Μια απίστευτη ιστορία αστυνομικής αυθαιρεσίας βρίσκεται σε εξέλιξη στη σκιά των συλλήψεων κατά την επίθεση της ΕΛ.ΑΣ. στα Σεπόλια. Σύμφωνα με καταγγελίες, ομάδα δικυκλιστών της ΕΛ.ΑΣ. κυνήγησε διαδηλωτή, μέλος του ΝΑΡ, μέχρι το σπίτι του για να τον συλλάβει και εισέβαλε εντός της πολυκατοικίας. Εκεί χτύπησαν και συνέλαβαν τον νεαρό, ενώ, σύμφωνα με τις καταγγελίες χτύπησαν και τη μητέρα του.

Η ένταση συνεχίστηκε στο ΑΤ Κολωνού, όπου σύμφωνα με τους καταγγέλοντες οικείους του συνδικαλιστή αστυνομικοί χτύπησαν και την αδερφή του νεαρού, ενώ ο πατέρας του αντιμετώπισε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας (πληροφορίες ότι έχει πάθει έμφραγμα).

Την καταγγελία διαψεύδουν κατηγορηματικά αστυνομικές πηγές.

Και οι δύο γονείς, βρίσκονται στον Ευαγγελισμό, ενώ, πάντοτε σύμφωνα με όσ ακαταγγέλουν οι ίδιοι, οι αστυνομικοί εμποδίζουν γιατρούς να δουν τον πατέρα και επιμένουν πως πρέπει να τον συλλάβουν,, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο γιος της οικογένειας έχει συλληφθεί και βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, ενώ χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί και την κόρη, η οποία φέρεται να έχει μεταφερθεί στο ΑΤ Κυψέλης.

Προσώρας δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ, αστυνομικές πηγές, ωστόσο, επισημαίνουν πως από το αστυνομικό τμήμα διαψεύδονται τα παραπάνω.