• 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Αρχαία Ολυμπία: “Παλεύουμε μόνοι μας” – Ένταση δημάρχων με Χρυσοχοΐδη

 Αρχαία Ολυμπία: “Παλεύουμε μόνοι μας” – Ένταση δημάρχων με  Χρυσοχοΐδη

Στην Αρχαία Ολυμπία βρίσκεται από χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοίδης για να συντονίσει τις ενέργειες για την πυρκαγιά.

Σύμφωνα με το ilialive στην σύσκεψη με το δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κι άλλους φορείς επικράτησε μεγάλη ένταση.

Βαρυμπόμπη-Συγκλονιστικό βίντεο: Πυροσβέστες περνούν με το όχημα μέσα από την φωτιά για να μην εγκλωβιστούν (vid)

Η ένταση προκλήθηκε από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας Πάνο Μαντά, όπου ξεσπάθωσε για την έλλειψη των εναέριων μέσων στο μεγαλύτερο μέρος της πυρκαγιάς και έφυγε χτυπώντας την γροθιά στο τραπέζι μαινόμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ionia Tv, ο πρόεδρος της κοινότητας στην περιοχή επιτέθηκε σε έντονο ύφος στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όπου «του τα έψαλε όσον αφορά τις δυνάμεις». Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, υπάρχουν διαμαρτυρίες ότι η κατάσταση είναι χειρότερη από το 2007, καθώς οι κάτοικοι λένε ότι παλεύουν μόνοι τους.

«Υπάρχει έλλειψη πυροσβεστικής. Σίγουρα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα μπορούσε να συντονίσει καλύτερα τα διαθέσιμα μέσα» ανέφερε το Ionia Tv.