• 21 Απριλίου, 2021

Αποκάλυψη από την “δημοκρατία” για το “κορονοπάρτι” στην Πολιτική Προστασία: Ποιοι ήταν τελικά οι διοργανωτές (vid)

 Αποκάλυψη από την “δημοκρατία” για το “κορονοπάρτι” στην Πολιτική Προστασία: Ποιοι ήταν τελικά οι διοργανωτές (vid)

Αρχικώς αναφέρθηκε ότι το γλέντι με φαγητά, ποτά και ζεϊμπέκικα είχε στηθεί στο κτίριο της Πολιτικής Προστασίας. Ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα «δημοκρατία» το κορωνοπάρτι της ντροπής οργάνωσαν εργαζόμενοι του ΕΟΔΥ που είναι επιφορτισμένοι με τη διενέργεια τεστ!

Ο συγκεκριμένος χώρος έχει παραχωρηθεί στις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ, δηλαδή τις κινητές μονάδες που διενεργούν ελέγχους rapid test σε διάφορες περιοχές. Την Τσικνοπέμπτη όμως και εν μέσω της έξαρσης της πανδημίας οι υφιστάμενοι του κ. Αρκουμανέα το έριξαν στους χορούς και στα ψητά, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τη δύσκολη καθημερινότητα…

Σύμφωνα με την εφημερίδα η αποκάλυψη είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ επιβεβαιωμένη γεγονός που εγείρει ζήτημα με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Αρκουμανέα από τον οποίο αναμένονται απαντήσεις.

Σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά ο οποίος είχε απαντήσει με ανάρτηση:

  • «Η αλήθεια είναι μία! Καμία εμπλοκή ή συμμετοχή δεν υπάρχει από εργαζομένους ή στελέχη της ΓΓΠΠ στην εν λόγω μάζωξη. Ενας χώρος της πρώην HELEXPO, που μας παραχωρήθηκε μόλις πριν από έναν μήνα στην Πολιτική Προστασία για την ανάπτυξη του Mega εμβολιαστικού κέντρου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, έχει μισθωθεί από την ίδια τη HELEXPO (έως τις 30/9) σε υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ως εκ τούτου ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι όσοι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ είχαν στήσει την όποια συνάθροιση δεν ανήκουν και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το υφυπουργείο μας».