• 19 Απριλίου, 2021

Αποκάλυψη για Φουρθιώτη: Εννέα περιπολικά από ΑΤ της Αν. Αττικής χρησιμοποιούνται για τη φύλαξη του (έγγραφα)

 Αποκάλυψη για Φουρθιώτη: Εννέα περιπολικά από ΑΤ της Αν. Αττικής χρησιμοποιούνται για τη φύλαξη του (έγγραφα)

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου κ. Χρήστος Τσεμπέρης, με έγγραφη διαταγή από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ από τις 22/03 υπάρχει διάθεση  εννέα περιπολικών της ΥΑΒΑ από διάφορα αστυνομικά τμήματα για την φύλαξη του Μένανδρου Φουρθιώτη σε 24ωρη βάση.

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ:

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

«Στα δικά μας τώρα, τα τοπικά.
Την ώρα που άνδρες και γυναίκες στο ΑΤ και το Τ. Ασφαλείας Ραφήνας Πικερμίου παλεύουν κυριολεκτικά με την ανύπαρκτη υλικοτεχνική υποδομή και την αδιανόητη υποστελέχωση με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας, να βγάλουν έστω βάρδιες και να κάνουν τα δέοντα, οι ανεκδιήγητοι επιτελικοί του “κοίτα Μιχάλη μου το χάλι σου” ΑΦΑΙΡΟΥΝ περιπολικά και στελέχη για να “φυλάνε” τον κο…Φουρθιώτη επί 24ώρου βάσεως.
Και αυτοί του Υπουργείου του σερίφη μιλάνε για την ασφάλεια του πολίτη και δεν ντρέπονται. Ούτε ένα γραμμάριο τσίπας δεν έχει μείνει..».

Σε πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η οποία είχε αναδείξει τη διάθεση ενστόλου προσωπικού της ΕΛΑΣ σε συνοδεία και φύλαξη στον Μένανδρο Φουρθιώτη, μέσω των δικηγόρων του Αλέξη Κούγια και Νίκου Αγαπηνού είχε υποβάλλει μήνυση στη σύνταξη της έκδοσης σε δύο διαδοχικές ημερομηνίες ώστε να ανασταλεί η έκδοση της εφημερίδας.

Όπως αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα της εφημερίδας, στο αίτημα που υπέβαλε ο Μένανδρος Φουρθιώτης ανέφερε ότι απειλείται από τα μέλη της “17Ν”, η εξάρθρωση της οποίας ολοκληρώθηκε το 2003 από την Αντιτρομοκρατική. Η διάθεση των πληρωμάτων της ΕΛΑΣ σε 24ωρη βάρδια σε φύλαξη του Μένανδρου Φουρθιώτη ο οποίος έχει λάβει διαπίστευση αστυνομικού συντάκτη, έγινε με τη σύμφωνη γνωμοδότηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.