• 19 Ιανουαρίου, 2022

Απίθανη καταγγελία: Εργοδότης γρονθοκόπησε υπάλληλο που ζήτησε να πληρωθεί

 Απίθανη καταγγελία: Εργοδότης γρονθοκόπησε υπάλληλο που ζήτησε να πληρωθεί

Φωτο Αρχείου

Καταγγελία που ξεπερνά τη φαντασία, “έρχεται” από τον ξενοδοχειακό τομέα. Τον ξυλοδαρμό του από τον πρώην εργοδότη του καταγγέλλει άνδρας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV.

Όπως ο ίδιος εξήγησε, μαζί με την σύζυγό του, πριν από λίγο καιρό, έκαναν μια ανάρτηση μέσα από την οποία ζητούσαν δουλειά. Ένας εργοδότης που δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό τομέα, αποφάσισε να τους προσλάβει, όμως οι συνθήκες ήταν πολύ διαφορετικές απ’ ότι πίστευαν.

Μετακινήσεις από νομό σε νομό το Πάσχα: Οι τελευταίες πληροφορίες

Οι άνθρωποι, σύμφωνα με την καταγγελία, αναγκάζονταν να εργάζονται για ατελείωτες ώρες κι όλα αυτά για 500 ευρώ. Μόλις εκείνοι τον ενημέρωσαν πως αποφάσισαν να σταματήσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και του ζήτησαν τα χρήματα που του αναλογούσαν, εκείνος ξέσπασε εναντίον του άνδρα υπαλλήλου του τον οποίο έπιασε από τον λαιμό και τον γρονθοκόπησε.

Το ζευγάρι στη συνέχεια έλαβε και πρόστιμο 600 ευρώ συνολικά, 300 ο καθένας, καθώς σε έλεγχο των αστυνομικών δεν είχαν το απαραίτητο έγγραφο μετακίνησης μεταξύ τους. Ο εργοδότης, όπως είπε ο άνδρας, δεν τους εφοδίασε ούτε με αυτό.