• 4 Δεκεμβρίου, 2021

Ανδρέας Μικρούτσικος – Είναι τρεις μήνες στο νοσοκομείο – Έγινε ένα μικρό θαύμα, λέει ο γιος του

 Ανδρέας Μικρούτσικος – Είναι τρεις μήνες στο νοσοκομείο – Έγινε ένα μικρό θαύμα, λέει ο γιος του

Για την περιπέτεια της υγείας του πατέρας του, Ανδρέα Μικρούτσικου, μίλησε ο γιός του.

Ο Στέργιος αποκάλυψε στην εκπομπή Super Κατερίνα ότι η υγεία του μέρα με τη μέρα βελτιώνεται και πλέον έχει ξεπεράσει τη λοίμωξη που τον ταλαιπωρούσε. Όσο για το πότε θα πάρει εξιτήριο, ο Στέργιος Μικρούτσικος ανέφερε ότι αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι την Τετάρτη.

Ακρίτα: “Αληθεύει ότι κ. Βασιλακόπουλος έψαχνε ταίρι…”

«Όλα βαίνουν καλώς. Οι πληροφορίες που μας έχουν δώσει οι γιατροί όλο το Σαββατοκύριακο είναι ότι είναι θέμα ημερών να πάρει εξιτήριο. Μπορεί σήμερα, μπορεί αύριο, το πολύ μεθαύριο. Ευτυχώς ξεπέρασε αυτή τη λοίμωξη που τον ταλαιπωρεί τώρα πάρα πολύ καιρό και έγινε ένα μικρό θαύμα και όλα πάνε καλά. Ψυχολογικά σε σχέση με το τι έχει περάσει όλον αυτό τον καιρό είναι καλά.

»Είναι πολύ ταλαιπωρημένος. Όταν είσαι σε ένα νοσοκομείο τόσο καιρό και σε ένα κρεβάτι καθηλωμένος δε μπορείς να είσαι και σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι σχεδόν τρεις μήνες. Εγώ κάνω τον δεσμοφύλακα να μη μπαίνουν γλυκά στο δωμάτιο και η Ελένη είναι δίπλα του και τον βοηθάει όσο μπορεί. Θεωρώ αυτονόητο το να είμαι δίπλα στον πατέρα μου αυτές τις στιγμές αλλά έτσι όπως έχουν γίνει οι ανθρώπινες σχέσεις μάλλον δεν είναι… » είπε ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου.