• 29 Ιουλίου, 2021

Άνδρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει σε live μετάδοση στην Αρτέμιδα

 Άνδρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει σε live μετάδοση στην Αρτέμιδα

Μια τρομακτική υπόθεση εκτυλίχθηκε στην Αρτέμιδα. Ανδρας περίπου 60 ετών, ο οποίος έχασε τη γυναίκα του μία ημέρα πριν, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με όπλο σε live μετάδοση στο Facebook.

Ο άνδρας όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο οποίος δεν άντεξε την απώλεια της συζύγου του και είχε καταναλώσει και κάποια ποσότητα αλκοόλ, είχε το όπλο στον κρόταφο ενώ ακούστηκαν και δύο πυροβολισμοί μέσα στο σπίτι. Μια γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία και αμέσως άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ κινητοποιήθηκαν και τον πρόλαβαν.

Ράντζα με ασθενείς ακόμη και στην τραπεζαρία στο Θριάσιο (εικόνες)

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος είπε τα εξής για το περιστατικό: “Ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ ΒΑ Αττικής που εργάζονταν στην περιοχή της Αρτέμιδας πήραν σήμα από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης να πάνε άμεσα σε ένα σπίτι διότι άτομο απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του με όπλο και έπρεπε σύντομα και με μεγάλη προσοχή να τον αποτρέψουν. Όταν έφτασαν στο σπίτι, είδαν από το παράθυρο τον άνδρα γονατισμένο και με το όπλο στον κρόταφο. Οι αστυνομικοί για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος δεν περίμεναν διαπραγματευτή όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο και μπήκαν στην οικία. Κατάφεραν να του πάρουν το όπλο και έτσι κατάφεραν να τον σώσουν”.