• 19 Ιανουαρίου, 2021

Ανασχηματισμός :Ανάρτηση με νόημα από τον Τάκη Θεοδωρικάκο

 Ανασχηματισμός :Ανάρτηση με νόημα από τον Τάκη Θεοδωρικάκο

Με μία ανάρτησή του στο Facebook ο Τάκης Θεοδωρικάκος ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του και δήλωσε περήφανος για το «δημιουργικό, μεταρρυθμιστικό έργο στο Υπουργείο Εσωτερικών».

Στην ανάρτησή του, ο πρώην υπουργός αναφέρεται στις 15 μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έγιναν επί των ημερών του, ενώ περιγράφει τις αντιδράσεις όσων του τηλεφώνησαν μόλις έγινε γνωστή η αποχώρησή του από την κυβέρνηση.

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη σας! Ιδιαίτερα στα εκατοντάδες στελέχη της Αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα που επικοινωνούν μαζί μου σήμερα.

Νιώθω υπερήφανος για το δημιουργικό, μεταρρυθμιστικό έργο στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Ανασχηματισμός Μητσοτάκη vs ομάδα Τσίπρα

15 μεγάλες μεταρρυθμίσεις και θετικές αλλαγές για τους πολίτες, έγιναν πράξη μέσα σε 18 μήνες, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη ανάμεσα στον πολίτη κα στο κράτος.
Κορωνίδα όλων, η κατοχύρωση στην πράξη του δικαιώματος των Ελλήνων να ψηφίζουν από τη χώρα στην οποία βρίσκονται με 288 ψήφους από το ελληνικό κοινοβούλιο. Οι Έλληνες ενωμένοι στον κόσμο!

Νιώθω βαθιά ικανοποίηση για την συμβολή μου στην ενδυνάμωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της κοινωνικής πολιτικής της. Για τον εκσυγχρονισμό του Δημοσίου και την αξιοκρατία, μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Εκφράζω τις θερμές ευχές μου, στους συναδέλφους που αναλαμβάνουν το υπουργείο Εσωτερικών. Θα έχουν την αμέριστη στήριξη μου, στην υλοποίηση των υπολοίπων μεταρρυθμίσεων που έχουμε δρομολογήσει.

Και ασφαλώς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο απλό κόσμο της Νέας Δημοκρατίας για τις μάχες που δώσαμε ως τώρα, ιδίως στα δύσκολα χρόνια της αντιπολίτευσης.

Ως πολίτης και ως βουλευτής αυτής της μεγάλης λαϊκής μεταρρυθμιστικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, θα συνεχίσω να μάχομαι για τις ιδέες της ελευθερίας, της αλληλεγγύης και του υπεύθυνου πατριωτισμού!

Πάμε μπροστά!».