• 20 Ιουνίου, 2021

Σάλος για το γαλάζιο “κορονογλέντι”…μετά μουσικής- “Εκανα λάθος”, λέει ο βουλευτής Κέλλας- Επίθεση από ΣΥΡΙΖΑ

 Σάλος για το γαλάζιο “κορονογλέντι”…μετά μουσικής- “Εκανα λάθος”, λέει ο βουλευτής Κέλλας- Επίθεση από ΣΥΡΙΖΑ

Κριτική ασκεί με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία για το νέο περιστατικό παραβίασης των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς της πανδημίας, από γαλάζιο στέλεχος.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της Κουμουνδούρου βρέθηκε ο βουλευτής Λάρισας του κυβερνώντος κόμματος, Χρήστος Κέλλας, οποίος συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό να γλεντά σε γάμο.. μετά μουσικής και άνευ μέτρων προστασίας.

Η παρασπονδία του βουλευτή Λάρισας που φαίνεται να απολαμβάνει στιγμές ανεμελιάς σε γλέντι βάπτισης, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα documento, με την Κουμουνδούρου να αναρωτιέται αν υπάρχει περιοριστικό μέτρο που να μην έχει παραβιαστεί από τους κυβερνητικούς βουλευτές.

Όλη η ανακοίνωση:

Μετά τις φωτογραφίες που εμφανίζουν τον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Κέλλα να ξεφαντώνει μετά μουσικής, τις οποίες δημοσιεύει το Documento, αναρωτιόμαστε αν υπάρχει έστω και ένα περιοριστικό μέτρο, από αυτά που ισχύουν για τους απλούς πολίτες, το οποίο να το τηρούν οι “άριστοι ” της Ν.Δ. 

Άλλωστε το παράδειγμα της παραβίασης των μέτρων έδινε και δίνει με κάθε ευκαιρία ο ίδιος ο αρχηγός τους.

“Όχι εγώ”

Τέλος, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα του documento, ο Χρήστος Κέλλας, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε διασωληνωθεί εξαιτίας του κορωναϊού, στη σχετική ερώτηση της εφημερίδας απάντησε: “Όχι εγώ”.