• 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Ακύρωσε τη συνέντευξη στον Alpha ο Τσίπρας;

 Ακύρωσε τη συνέντευξη στον Alpha ο Τσίπρας;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φήμη ότι ο Αλέξης Τσίπρας ακύρωσε την προγραμματισμένη συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόϊτερ. Την “είδηση” μετέφερε ο Γιώργος Παπαχρήστος στην στήλη του “Στίγμα” στα “Νέα”, συνεχίζοντας την πολεμική του εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το εξώδικο που δέχθηκε εξαιτίας όσων έγραψε για τη “βίλα Τσίπρα” στο Σούνιο.

Ο δημοσιογράφος ισχυρίζεται πως ο Τσίπρας ακύρωσε τη συνέντευξη γιατί φοβήθηκε να απαντήσει σχετικά με το ενοίκιο των 500 ευρώ μηνιαίως. Όμως, ο ίδιος επισημαίνει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τη συνέντευξη από τον τηλεοπτικό σταθμό, αμέσως μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Αντώνη Σρόϊτερ ο πρωθυπουργός, το βράδυ της Δευτέρας. Δηλαδή, την ζήτησε την Τρίτη. Όμως από το απόγευμα της Τρίτης η ΕΣΗΕΑ προκήρυξε απεργία και έκτοτε έχουν διακοπεί δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές. Ως εκ τούτου θα ήταν μάλλον απίθανο να διακοπεί η απεργία για να γίνει η συνέντευξη του Σρόϊτερ με τον Τσίπρα, ο δε δεύτερος μάλλον δεν θα προτιμούσε να εμφανιστεί στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ή άλλη ψυχαγωγική εκπομπή.

Για όλα αυτά τα προφανή, βεβαίως, καμία κουβέντα καθώς η “είδηση” Παπαχρήστου μετφέρεται αυτούσια σε αρκετά διαδικτυακά μέσα μεγάλης επισκεψιμότητας παράγοντας “τετελεσμένα”…

Εικόνα

Η απάντηση, βεβαίως, ήρθε αμέσως. Οπως ανακοινώθηκε ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει συνέντευξη αύριο το πρωί στον Ant1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Πάντοτε, υπό την προϋπόθεση, πως δεν θα συνεχιστεί η απεργία της ΕΣΗΕΑ.

Σχετικά απαντά με ειρωνική διάθεση η “Αυγή”:

Σε νέα αθλιότητα, με μούφα επιχειρήματα περιέπεσε ο Γιώργος Παπαχρήστος σερβίροντας σανό στους αναγνώστες της ιστορικής εφημερίδας για τον λόγο που ο Αλέξης Τσίπρας δεν έδωσε χθες Τετάρτη την προγραμματισμένη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ALPHA.

Αντί ο Γ. Παπαχρήστος να γράψει την αλήθεια ότι η συνέντευξη ακυρώθηκε λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων των καναλιών που αντιδρούν στο νομοσχέδιο – δώρο στους καναλάρχες που προωθεί η κυβέρνηση, επέλεξε ψέματα.

Έγραψε, λοιπόν, ένα λόγο δεκάρικο, υποστηρίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας ακύρωσε τη συνέντευξη γιατί δεν θα μπορούσε να απαντήσει στα ερωτήματα για το σπίτι που νοικιάζει στο Σούνιο.

Και καλά ο ίδιος μπορεί να μην γνωρίζει ότι οι δημοσιογράφοι των καναλιών βρίσκονται για δεύτερη σε 24ωρη απεργία. Ένας γείτονας δεν βρέθηκε να τον ενημερώσει;