• 28 Ιανουαρίου, 2022

Άγρια “επίθεση” στον ΣΚΑΪ κατά του Παπαχρήστου της ΟΛΜΕ – Τον έσωσε ο Τζανάκης (vid)

 Άγρια “επίθεση” στον ΣΚΑΪ κατά του Παπαχρήστου της ΟΛΜΕ – Τον έσωσε ο Τζανάκης  (vid)

Ο Νίκος Παπαχρήστος, γραμματέας της ΟΛΜΕ δέχθηκε νέα σφοδρή επίθεση από τους δημοσιογράφους στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ όταν είπε ότι θα μπορούσαν να παραταθούν για δυο εβδομάδες οι σχολικές διακοπές λόγω της «έκρηξης» των κρουσμάτων κοροναϊού και αντίστοιχα να παραταθεί κατά δυο εβδομάδες το σχολικό έτος.

Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, τον κατηγόρησαν ότι θέλει να κάνει διακοπές και ότι η ΟΛΜΕ θέλει καθισιό διαρκείας.

«Δεν θέλετε ούτε τηλεκπαίδευση, ούτε ανοιχτά σχολεία, δυο εβδομάδες παράταση των διακοπών θέλετε», είπε ο Άρης Ποστοσάλτε που έκανε ότι δεν άκουσε τη δήλωση του γραμματέα της ΟΛΜΕ περί παράτασης του σχολικού έτους.

Παρών ήταν στη συζήτηση ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης, ο οποίος έβαλε τα πράγματα και τους δημοσιογράφους στη θέση τους, λέγοντας ότι ο γραμματέας της ΟΛΜΕ έχει δίκιο για τη μειωμένη θετικότητα κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών όπως επίσης ότι έχει δίκιο στο αίτημα για παράταση των διακοπών αφού υπάρχει η δυνατότητα παράτασης του σχολικού έτους.

Όπως επεσήμανε ο Νίκος Τζανάκης είναι σωστή η πρόταση της ΟΛΜΕ να άνοιγαν τα σχολεία μια εβδομάδα μετά για να μην υπάρξει έξαρση των κρουσμάτων ενώ επεσήμανε ότι πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει το 50%+1, επισημαίνοντας ότι από υγειονομική άποψη το θεωρεί ρίσκο.