Οριστικό: Αναβάλλεται η αυριανή αγωνιστική των πλέι οφ μετά το αίτημα Παναθηναϊκού

 Οριστικό: Αναβάλλεται η αυριανή αγωνιστική των πλέι οφ μετά το αίτημα Παναθηναϊκού

Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της της 9ης αγωνιστικής των Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών που είχαν οριστεί για την 7η Μαΐου 2023 και ώρα 20:00.

Θυμίζουμε ότι αίτημα αναβολής του κρίσιμου για την έκβαση της διεκδίκησης του τίτλου αγώνα με τον Ολυμπιακό (αύριο Κυριακή) κατέθεσε ο Παναθηναϊκός μετά την έκρηξη κρουσμάτων covid στην ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΠΑΕ περισσότερα από 20 -ίσως και 30- είναι τα σχετικά εντοπισμένα κρούσματα και αφορούν σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές.

Η έκρηξη των κρουσμάτων κοροναϊού στον Παναθηναϊκό, δεν έσκασε έτσι… ξαφνικά στους «πράσινους», οι οποίοι έτσι και αλλιώς είναι η μοναδική ομάδα στην λίγκα που κάνει καθημερινά μοριακά τεστ στα μέλη της. Κάτι που επιτρέπει στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να έχουν έγκαιρη εικόνα για κάθε πιθανό κρούσμα ώστε να το απομονωθεί και να αποφευχθεί η διασπορά.

Τρεις μέρες λοιπόν μετά το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ και ανήμερα αυτού με τον ΠΑΟΚ, υπήρξαν οι πρώτες ενδείξεις πιθανών κρουσμάτων, παρά το γεγονός ότι τα τεστ ήταν αρνητικά.

Την Πέμπτη, δηλαδή την επόμενη του παιχνιδιού με τον «δικέφαλο» στην Λεωφόρο, η ομάδα είχε ρεπό, αλλά την Παρασκευή στον εργαστηριακό έλεγχο προέκυψαν πάνω από 20 κρούσματα, που στην πλειονότητά τους αφορούσαν ποδοσφαιριστές οι οποίοι τουλάχιστον είναι είτε ασυμπτωματικοί είτε με ήπια συμπτώματα.

Έτσι, στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να καταθέσουν αίτημα αναβολής για αγωνιστικούς και ιατρικούς λόγους αλλά και για την δημόσια υγεία. Κάτι το οποίο θα αποφασιστεί την Κυριακή το μεσημέρι.

Σχετικά Άρθρα