Συνεχίζεται το “θρίλερ” με τον τελικό κυπέλλου – Σκέψεις για Λαμία ή Αγρίνιο μετά το “κώλυμα” με το “AEL FC Arena”

 Συνεχίζεται το “θρίλερ” με τον τελικό κυπέλλου – Σκέψεις για Λαμία ή Αγρίνιο μετά το “κώλυμα” με το “AEL FC Arena”

Σε ανεύρεση νέας έδρας, προκειμένου να φιλοξενηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, φαίνεται πως βρίσκεται η ΕΠΟ. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον “αέρα” του “ΣΠΟΡ FM 94,6” υπάρχουν δύο προβλήματα στην “AEL FC ARENA” τα οποία δεν μπορούν να επιτρέψουν τη διεξαγωγή ενός τόσο μεγάλου αγώνα σε αυτήν.

Όπως αναφέρεται, κατά την αυτοψία της πυροσβεστικής διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν προβλήματα πρόσβασης, πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας ενώ το γήπεδο φαίνεται να μην έχει άδεια! από την ΕΠΟ περιμένουν να διαπιστώσουν εάν τα προβλήματα αυτά μπορούν να ξεπεραστούν και να μην γίνει και νέα αλλαγή.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Δήμος Λάρισας θα απαντήσει αρνητικά στην επιστολή της ΕΠΟ, για τη διεξαγωγή του αγώνα στο συγκεκριμένο γήπεδο, έχοντας εισπράξει αρνητικό κλίμα από τους πολίτες.

Μετά από όλα αυτά, οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ φέρονται να εξετάζουν νέες έδρες για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο προσκήνιο φαίνεται πως έρχονται το “Αθ. Διάκος” της Λαμίας, αλλά και το γήπεδο του Παναιτωλικού.

Σχετικά Άρθρα