Βούλιαξε η Θάσος από την κακοκαιρία – Το νερό “κατάπιε” αυτοκίνητα – Ζημιές στη Θεσσαλονίκη

 Βούλιαξε η Θάσος από την κακοκαιρία – Το νερό “κατάπιε” αυτοκίνητα – Ζημιές στη Θεσσαλονίκη

Ολονύχτια «μάχη» με την κακοκαιρία έδωσαν οι κάτοικοι στα Λιμενάρια και τον Ποτό Θάσου, καθώς από την ισχυρή νεροποντή πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια και ξενοδοχεία και παρασύρθηκαν οχήματα.

Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε πολλαπλά προβλήματα, ενώ παράλληλα κινητοποιήθηκε και η Πυροσβεστική για τροχαία ατυχήματα και παρασύρσεις οχημάτων από τα ορμητικά νερά.

Σύμφωνα με το kavalanews οι κάτοικοι στη Θάσο από τις 2 τα ξημερώματα προσπαθούσαν να σώσουν τις περιουσίες τους από τη μανία της βροχής.

Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε πολλαπλά προβλήματα, καθώς σημειώθηκαν πλημμύρες σε σπίτια, ξενοδοχεία, δόμους, ενώ παράλληλα κινητοποιήθηκε και η Πυροσβεστική για τροχαία ατυχήματα με εκτροπή οχημάτων από τα ορμητικά νερά.

Πτώσεις δέντρων στη Θεσσαλονίκη  – Επί ποδός η Πυροσβεστική

Πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν νωρίτερα σε περιοχές κυρίως της ανατολικής Θεσσαλονίκης, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει από χθες την πόλη.

Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου (9/7) λόγω της βροχής και του αέρα σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης (σ.σ. Τούμπα, Μπότσαρη, Τριανδρία) στο δρόμο αλλά και σταθμευμένα οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes από το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης βρίσκεται επί ποδός για την αντιμετώπιση προβλημάτων που έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία και αναλυτικά έχει πραγματοποιήσει τέσσερις κοπές δέντρων και δύο αντλήσει υδάτων.

Σχετικά Άρθρα