Γιατί πήγε ο Κασσελάκης Cash or Trash (vid)

 Γιατί πήγε ο Κασσελάκης Cash or Trash (vid)
💡 AI Summary by Libre

✨Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στην πρεμιέρα του Cash or Trash, φέρνοντας ασημικά προς δημοπρασία για τη στήριξη του σωματείου «Γίνε Άνθρωπος».

✨Ο οργανισμός υποστηρίζει γυναίκες που αντιμετωπίζουν έμφυλη βία και μητέρες θυμάτων γυναικοκτονιών, καθώς το κράτος δεν παρέχει επαρκή βοήθεια.

✨Η Δέσποινα Μοιραράκη μοιράστηκε την προσωπική της εμπειρία κακοποίησης, καλώντας τις γυναίκες να μην σιωπούν και να ζητούν βοήθεια.

✨Τα ασημικά εκτιμήθηκαν στα 1.000 ευρώ, ικανοποιώντας τον Κασσελάκη, ο οποίος δήλωσε υπερήφανος για το θάρρος της Μοιραράκη.

Στην πρεμιέρα του Cash or Trash για καλό σκοπό βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πολιτικός πήγε προς δημοπρασία κάποια ασημικά της μητέρας του με σκοπό να στηρίξει με τα χρήματα τη δράση του σωματείου «Γίνε Άνθρωπος», ενός οργανισμού που στηρίζει γυναίκες που αντιμετωπίζουν έμφυλη βία. 

«Σήμερα έχουμε κοντά μας έναν καλεσμένο, ο οποίος ο άνθρωπος αυτός πριν από μερικά χρόνια που ήρθε στην Ελλάδα, τάραξε τα νερά της ελληνικής πολιτικής και όχι μόνο. Κοντά μας ο Στέφανος Κασσελάκης. Σας καλωσορίζω», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

Αναφορικά με τα αντικείμενα που πήγε στην εκπομπή, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε:

«Τα φέρνω για το “Γίνε Άνθρωπος”, έναν εξαιρετικό οργανισμό που στηρίζει γυναίκες που αντιμετωπίζουν έμφυλη βία, δηλαδή βία στο σπίτι τους και κυρίως για τις μητέρες των κοριτσιών που έχουν χαθεί τόσο άδικα σε γυναικοκτονίες. Είναι ένας οργανισμός ο οποίος έχει στηρίξει αυτές τις μητέρες σε κάθε στάδιο. Γιατί πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι η πολιτεία δεν παρέχει τίποτα, ούτε παράβολα για τα δικαστήρια, ούτε μεταφορές. Τίποτα».


«Εγώ έχω δύο γάμους στη ζωή μου. Ο πρώτος γάμος ήταν με τον πρώτο μου άντρα, με τον οποίο έχω αποκτήσει τα δύο μου παιδιά και χώρισα με έναν πολύ άσχημο χωρισμό και είμαι από τις γυναίκες, το έχω πει και άλλες φορές δημοσίως, που κακοποιήθηκα υπερβολικά. Είμαι τεράστια, μεγάλη υποστηρίκτρια για αυτές τις γυναίκες. Σε συγχαίρω και εκείνο που το λέω πάντα και θέλω να το λέω. Μην το βάζετε κάτω, μην κλείνετε το στόμα σας», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ηΔέσποινα Μοιραράκη.

«Όταν η Δέσποινα μοιράστηκε την ιστορία της, αισθάνθηκα πέρα από συγκίνηση, υπερήφανος για εκείνη, υπερήφανος για το θάρρος της», είπε στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τα αντικείμενα των οίκων Mappin & Webb και Christofle εκτιμήθηκαν στα 1.000 ευρώ, γεγονός που ικανοποίησε τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σχετικά Άρθρα