Μητσοτάκης για 37 χρόνια από τη δολοφονία Μπακογιάννη: “Βαδίζουμε στα βήματά του”

 Μητσοτάκης για 37 χρόνια από τη δολοφονία Μπακογιάννη: “Βαδίζουμε στα βήματά του”
💡 AI Summary by Libre

✨Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τίμησε την επέτειο των 37 ετών από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

✨Η Νέα Δημοκρατία υπογραμμίζει ότι η μνήμη και το παράδειγμα του Μπακογιάννη παραμένουν ζωντανά και επίκαιρα για την ελληνική κοινωνία.

✨Ο Παύλος Μπακογιάννης υπηρέτησε τη Δημοκρατία και την εθνική συμφιλίωση, προωθώντας τον διάλογο και την ενότητα απέναντι στους διχασμούς.

✨Το κόμμα τονίζει την ανάγκη απόρριψης της τρομοκρατίας και της βίας, τιμώντας την πολιτική παρακαταθήκη του ως πηγή έμπνευσης.

Ανάρτηση για την επέτειο των 37 ετών από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός έγραψε τα εξής:

«Βαδίζουμε στα βήματά του, διεκδικώντας όσα και εκείνος ήθελε. Ενωμένους τους Έλληνες να ευημερούν. Να ξεπερνούν δυσκολίες με όπλο την αλήθεια. Και να οικοδομούν καθημερινά μία ακόμη πιο ισχυρή και δημοκρατική πατρίδα».

Μητσοτάκης για τα 37 χρόνια από τη δολοφονία Μπακογιάννη: Βαδίζουμε στα βήματά του, διεκδικώντας όσα και εκείνος ήθελε

ΝΔ: Τριάντα επτά χρόνια μετά, η μνήμη του παραμένει ζωντανή και το παράδειγμά του επίκαιρο

«Συμπληρώνονται σήμερα 37 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τους αδίστακτους τρομοκράτες της «17 Νοέμβρη». Ο Παύλος Μπακογιάννης υπηρέτησε με συνέπεια τη Δημοκρατία, την εθνική συμφιλίωση και την υπέρβαση των διχασμών που για δεκαετίες σημάδεψαν την πολιτική ζωή της χώρας. Πίστευε στη δύναμη του διαλόγου και σε μια Ελλάδα που προχωρά μπροστά, αφήνοντας πίσω της τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος. Μας έδειξε ότι τα δημοκρατικά ιδεώδη, η συνεννόηση και η μετριοπάθεια οδηγούν σε ένα καλύτερο μέλλον ενότητας και προόδου», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη.

Μητσοτάκης για τα 37 χρόνια από τη δολοφονία Μπακογιάννη: Βαδίζουμε στα βήματά του, διεκδικώντας όσα και εκείνος ήθελε
(ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)

«Τριάντα επτά χρόνια μετά, η μνήμη του παραμένει ζωντανή και το παράδειγμά του επίκαιρο. Η ίδια η πραγματικότητα μάς υπενθύμισε πρόσφατα, με τον πιο οδυνηρό τρόπο, πόσο επιτακτική παραμένει η ανάγκη για καθολική απόρριψη της τρομοκρατίας, της βίας και του μισαλλόδοξου λόγου.

Στη Νέα Δημοκρατία τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη.

Οι ιδέες και η πολιτική του παρακαταθήκη είναι παρούσες και εξακολουθούν να μας εμπνέουν», προσθέτει το κυβερνών κόμμα.

Σχετικά Άρθρα