Μαχαίρωσαν 29χρονο στο κέντρο της Αθήνας-Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

 Μαχαίρωσαν 29χρονο στο κέντρο της Αθήνας-Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση των δύο δραστών της αιματηρής επίθεσης εναντίον του 29χρονον Αιγύπτιου στο κέντρο της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις από το φιλικό περιβάλλον του 29χρονου και αναμένουν το “πράσινο φως” των γιατρών ώστε να πάρουν κατάθεση και από το ίδιο το θύμα, μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

Βασικός στόχος της έρευνας είναι να διακριβωθούν τα κίνητρα της επίθεσης και να διαπιστωθεί αν υπήρχε προηγούμενη γνωριμία μεταξύ των εμπλεκομένων.

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (23/09) στην οδό Φυλής, όταν οι δύο άγνωστοι ξυλοκόπησαν τον νεαρό και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στην κοιλιά.

Παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο 29χρονος πήγε αρχικά σε φαρμακείο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της νύχτας οι πόνοι επιδεινώθηκαν ραγδαία, με αποτέλεσμα να ζητήσει τη βοήθεια φίλων του για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε σοβαρή βλάβη στον σπλήνα και πλέον νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.


Σχετικά Άρθρα