Αλκέτ Ριζάι: Πού στρέφονται οι έρευνες- Τσακώθηκε και με δεύτερο οδηγό

 Αλκέτ Ριζάι: Πού στρέφονται οι έρευνες- Τσακώθηκε και με δεύτερο οδηγό
💡 AI Summary by Libre

Ο Αλκέτ Ριζάι θεωρείται καταζητούμενος μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από beach bar στην Ανάβυσσο, όπου εμπλέκεται σε συμπλοκή.

Οι αρχές, βασιζόμενες σε βιντεοληπτικό υλικό και καταθέσεις, επιβεβαίωσαν ότι ο Ριζάι πυροβόλησε στον αέρα μετά από επίθεση εργαζομένου και πάλη με ιδιοκτήτη.

Ο Ριζάι αποχώρησε με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, διαπληκτίστηκε με οδηγό στα Λεγρενά, και έκτοτε αγνοείται, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στην Αττική.

Η Ασφάλεια δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει μόνος του στις φυλακές Δομοκού, ενώ συνεχίζει τις έρευνες σε διάφορα σπίτια χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Αλκέτ Ριζάι θεωρείται, πλέον, καταζητούμενος, ενώ επιβεβαιώθηκε η συμπλοκή του σε επεισόδιο έξω από beach bar στην Ανάβυσσο.

Συγκεκριμένα, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό και καταθέσεις, διαπίστωσαν πως ο 48χρονος Αλκέτ Ριζάι πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, αφού πρώτα είχε δεχθεί πυρά από εργαζόμενο του κέντρου διασκέδασης.

Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών

Μετά τους πυροβολισμούς, ακολούθησε πάλη με τον 38χρονο ιδιοκτήτη του κέντρου διασκέδασης, ο οποίος κατάφερε μεν να τον αφοπλίσει, αλλά όταν ενημερώθηκε από τους παρευρισκόμενους για το ποιος είναι ο άνθρωπος με τον οποίο μάχεται, του επέστρεψε το όπλο.

Ο Αλκέτ Ριζάι, στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και κινήθηκε προς την κατεύθυνση του Σουνίου, όταν στο ύψος των Λεγρενών άρχισε να διαπληκτίζεται με έναν οδηγό.


Ο οδηγός του οχήματος κατέθεσε στις αρχές ότι ο Αλκέτ Ριζάι τον πλησίασε από το παράθυρο του οδηγού, του προέταξε το όπλο, χωρίς να πυροβολήσει. Ο τσακωμός προέκυψε μετά από παράπονα του δευτέρου για τον πρώτο, ο οπίος πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς.

Από εκείνο το σημείο και μετά, χάθηκαν τα ίχνη του βαρυποινίτη, με τις αρχές να πραγματοποιούν έρευνες στο σπίτι που είχε δηλώσει στα Νότια Προάστια αλλά και σε άλλα σπίτια, χωρίς ωστόσο να τον έχουν εντοπίσει.

Η Ασφάλεια εικάζει πως ο Αλκέτ Ριζάι βρίσκεται εντός Αττικής, ενώ δεν έχει αποκλείσει το σενάριο να επιστρέψει μόνο του στις φυλακές Δομοκού.

Σχετικά Άρθρα