Χανιά: Ελεύθεροι οι πέντε συλληφθέντες για τον θάνατο της 11χρονης σε πισίνα ξενοδοχείου

 Χανιά: Ελεύθεροι οι πέντε συλληφθέντες για τον θάνατο της 11χρονης σε πισίνα ξενοδοχείου

Ελεύθεροι αφέθηκαν με εντολή εισαγγελέα οι πέντε συλληφθέντες μετά το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε την Κυριακή σε πισίνα ξενοδοχείου στον Πλατανιά Χανίων. Οι δύο υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, η ναυαγοσώστρια και οι γονείς του κοριτσιού έδωσαν τις εξηγήσεις τους αρμοδίως.

Όπως ανέφερε το ertnews.gr, o δικηγόρος της ναυαγοσώστριας, Παντελής Ζέλιος, εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για το τραγικό περιστατικό.

Όπως δήλωσε η 20χρονη πελάτισσά του έτρεξε στην παιδική πισίνα, γύρω στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής από όπου ακούστηκαν φωνές και είδε το κοριτσάκι να βρίσκεται ήδη εκτός πισίνας ενώ οι γιατροί προσπαθούσαν να το επαναφέρουν. Η ίδια έπραξε αυτό πού προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες η ανήλικη βρέθηκε στην πισίνα ερευνώνται από την Αστυνομία. Το ΕΚΑΒ συνοδεία περιπολικού μετέφερε το κορίτσι αλλά ήταν ήδη αργά Από την πλευρά του ξενοδοχείου ειπώθηκε πως το παιδί κατέρρευσε εκτός πισίνας ενώ οι γονείς παραπέμπονται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σχετικά Άρθρα