Εντοπίστηκε κοκαΐνη 2,3 κιλών στην Άνδρο

 Εντοπίστηκε κοκαΐνη 2,3 κιλών στην Άνδρο

Κοκαΐνη όπως όλα δείχνουν τα στοιχεία συνολικού μεικτού βάρους 2.320 γραμμαρίων εντοπίστηκε στην Άνδρο.

Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες την 19.08.2026, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Άνδρου, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών και κατόπιν ερευνών, εντόπισαν στην παραλία «ΓΑΛΙΑ» μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα πιθανόν κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους 1.230 γραμμαρίων.

KOKAINH ANDROS

Εν συνεχεία, την 20.08.2026 συνέδραμε την έρευνα κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών (ΜΥΑ/ΛΣ-ΕΛΑΚΤ), στελέχη της οποίας πραγματοποιήσαν υποβρύχια έρευνα στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της ανωτέρω παραλίας. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε παρακείμενες παραλίες, όπου στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής εντόπισαν σε βραχώδες σημείο μία επιπλέον νάιλον συσκευασία περιέχουσα πιθανόν κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους 1.090 γραμμαρίων.

KOKAINH ANDROS2

Από το Λιμεναρχείο Άνδρου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανευρεθείσες ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών, οι οποίες πρόκειται να αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Σχετικά Άρθρα