Άγιος Δημήτριος: “Του κάρφωσε το μαχαίρι στο κεφάλι”-Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου
✨Σοκ προκάλεσε η αιματηρή επίθεση σε 18χρονο ποδοσφαιριστή στον Άγιο Δημήτριο, που μαχαιρώθηκε κατά απόπειρα ληστείας ενώ πήγαινε στην προπόνησή του.
✨Ο 23χρονος δράστης πλησίασε τον νεαρό, απαίτησε τα προσωπικά του αντικείμενα και τον τραυμάτισε στο κεφάλι και την πλάτη με μαχαίρι, πριν συλληφθεί.
✨Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, έλαβε ράμματα και έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ η οικογένειά του ζητά δικαιοσύνη για τον δράστη.
✨Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τις συνθήκες της επίθεσης, με σημαντική συμβολή των μαρτύρων και την κινητοποίηση κατοίκων της περιοχής.
Σοκ προκαλεί η αιματηρή επίθεση σε βάρος ενός 18χρονου στον Άγιο Δημήτριο, ο οποίος δέχθηκε μαχαιριές κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας, ενώ πήγαινε στην προπόνησή του.
Ο νεαρός, αθλητής ποδοσφαιρικής ομάδας της περιοχής, περπατούσε στη συμβολή των οδών Μενελάου και Ψηλορείτη, όταν ένας 23χρονος φέρεται να τον πλησίασε και να του ζήτησε να παραδώσει ό,τι είχε πάνω του.
Τις δραματικές στιγμές που έζησε ο γιος του περιέγραψε ο πατέρας του 18χρονου.
Όπως ανέφερε, ο δράστης φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να απαίτησε από τον νεαρό να του δώσει τα προσωπικά του αντικείμενα. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την περιγραφή του πατέρα, τον τραυμάτισε στο κεφάλι και στην πλάτη.
«Του έβγαλε μαχαίρι, του λέει “δώσε μου ό,τι έχεις”. Του κάρφωσε το μαχαίρι στο κεφάλι», περιέγραψε ο πατέρας, προσθέτοντας ότι ακολούθησε πάλη μεταξύ των δύο.
Ο 18χρονος είχε μαζί του την αθλητική τσάντα του, στην οποία βρίσκονταν τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, καθώς κατευθυνόταν στην προπόνησή του.
Αιμόφυρτος στον δρόμο
Μετά την επίθεση, ο νεαρός κατάφερε να απομακρυνθεί και να ζητήσει βοήθεια. Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, ενώ ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία.
Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και χρειάστηκε να κάνει ράμματα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο παραμένει ψυχολογικά επηρεασμένος από την επίθεση.
Συνελήφθη ο 23χρονος
Οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 23χρονο, ο οποίος φέρεται να απομακρύνθηκε από το σημείο μετά την επίθεση.
Καθοριστική φαίνεται πως ήταν η κινητοποίηση κατοίκων της περιοχής. Αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να τον είδε να απομακρύνεται και ενημέρωσε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν αναζητήσεις στην περιοχή.
Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρμόδιων αρχών, οι οποίες εξετάζουν τις ακριβείς συνθήκες της απόπειρας ληστείας και του τραυματισμού του 18χρονου.
«Θέλω να τιμωρηθεί ο δράστης»
Ο πατέρας του νεαρού δεν κρύβει την αγωνία και την οργή του για όσα συνέβησαν.
«Θέλω να τιμωρηθεί ο δράστης», δήλωσε, περιγράφοντας τις στιγμές τρόμου που έζησε ο γιος του.
Από την πλευρά της, η μητέρα του 18χρονου έχει υποστηρίξει ότι ο γιος της την κάλεσε αμέσως μετά την επίθεση και της είπε ότι τον είχαν μαχαιρώσει. Η ίδια, μιλώντας για το περιστατικό, έκανε λόγο για μια επίθεση που θα μπορούσε να είχε πολύ σοβαρότερη κατάληξη.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στον Άγιο Δημήτριο, καθώς ένας νεαρός που πήγαινε στην καθημερινή του προπόνηση βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με έναν ένοπλο άνδρα.
Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, ενώ ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην πλήρη διερεύνηση των συνθηκών της επίθεσης και στην απόδοση των προβλεπόμενων ευθυνών.