Τραμπ κατά Chevron: Ξέχασε ποιος έσωσε την πετρελαϊκή βιομηχανία- Μειώστε τις τιμές καυσίμων

 Τραμπ κατά Chevron: Ξέχασε ποιος έσωσε την πετρελαϊκή βιομηχανία- Μειώστε τις τιμές καυσίμων

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του διευθύνοντος συμβούλου της Chevron, Μάικ Γουίρθ, κατηγορώντας τον ότι απέφυγε να αναγνωρίσει τη συμβολή της κυβέρνησής του στην ενίσχυση της αμερικανικής πετρελαϊκής βιομηχανίας.

Παράλληλα, απηύθυνε δημόσια έκκληση προς τις πετρελαϊκές εταιρείες να προχωρήσουν σε μείωση των τιμών της βενζίνης, ώστε να περιοριστεί το κόστος για τους Αμερικανούς καταναλωτές.

«Ο Μάικ Γουίρθ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Chevron, εξήγησε σε συνέντευξή του στη σπουδαία Μαρία Μπαρτίρομο όλους τους λόγους για τους οποίους η εταιρεία του τα πάει τόσο καλά. Το μόνο που βολικά ξέχασε να αναφέρει είναι ότι, χωρίς την ιδιοφυΐα, τη διορατικότητα, τη δύναμη και τη σταθερότητα της κυβέρνησης ΤΡΑΜΠ, η πετρελαϊκή βιομηχανία και η ίδια η χώρα μας θα ήταν νεκρές!», έγραψε αρχικά ο Τραμπ σε ανάρτησή του.

Εν συνεχεία, αναφερόμενος στη Βενεζουέλα, πρόσθεσε: «Έδιωξαν τον Μάικ και τη Chevron από τη Βενεζουέλα, αλλά τώρα έχουν επιστρέψει, πολύ μεγαλύτεροι και ισχυρότεροι από ποτέ, έτοιμοι να βγάλουν μια περιουσία. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες πετρελαϊκές εταιρείες».

«Και μειώστε τώρα τις τιμές του πετρελαίου για τους καταναλωτές (στη λιανική)! Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας σε αυτό το θέμα», κατέληξε.

Deutsche Welle: Επιστρέφει ο Τραμπ στη διπλωματία για το Ιράν;

Σχετικά Άρθρα