Συνελήφθη θεία στην Καστοριά επειδή αποκάλεσε την ανιψιά της επανειλημμένα “χοντρή”
Μία σύλληψη διαφορετική από άλλες φορές έκαναν αστυνομικοί της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, αφού κλήθηκαν να συλλάβουν μία θεία με βάση τις διατάξεις του αντιρατσιστικού νόμου.
Σύμφωνα με τα Νέα, μία γυναίκα συνελήφθη στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς, έπειτα από μήνυση της ανιψιάς της, η οποία κατήγγειλε ότι τη χαρακτήρισε επανειλημμένα «χοντρή» και την πρόσβαλε για την εμφάνισή της.
Ο αρμόδιος εισαγγελέας έδωσε εντολή για τη σύλληψή της στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ η υπόθεση εξετάζεται με βάση τις διατάξεις του αντιρατσιστικού νόμου, που αφορά προσβολές και διακριτική μεταχείριση λόγω σωματικών χαρακτηριστικών.
Η γυναίκα κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους Ορεστικού και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Καστοριάς.