Παναγιώταρου: “Τώρα που ξέρουν ότι είμαι ελεύθερη με φλερτάρουν περισσότερο”

 Παναγιώταρου: “Τώρα που ξέρουν ότι είμαι ελεύθερη με φλερτάρουν περισσότερο”
💡 AI Summary by Libre

Μετά το χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Λυκούδη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δηλώνει πως δέχεται περισσότερο φλερτ ως ελεύθερη γυναίκα.

Η τηλεόραση αποτελεί προτεραιότητα στα επαγγελματικά της σχέδια, αν και δεν είναι ο κύριος στόχος της, καλωσορίζοντας καλές προτάσεις.

Αναγνωρίζει ότι οι ατέλειες κάνουν τις γυναίκες μοναδικές, ενώ τα θετικά σχόλια από γυναίκες είναι πιο ειλικρινή και αντικειμενικά.

Τέλος, τονίζει πως το επάγγελμα του influencer δεν είναι δια βίου επιλογή, αλλά πρέπει να συνδυάζεται με άλλες δραστηριότητες και επαγγέλματα.

Μετά το χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Λυκούδη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και παραδέχεται πως το ενδιαφέρον από το αντίθετο φύλο έχει αυξηθεί αισθητά το τελευταίο διάστημα.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, που παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media αλλά και στις δημόσιες εμφανίσεις της, μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 για το φλερτ που δέχεται πλέον ως single γυναίκα.

«Τώρα που ξέρουν ότι είμαι ελεύθερη με φλερτάρουν περισσότερο. Είναι καλό να σέβονται όταν υπάρχει μία σχέση και να κάνουν ένα βήμα πίσω. Σίγουρα τώρα που είμαι ελεύθερη υπάρχει περισσότερο φλερτ και περισσότερες προτάσεις» ανέφερε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Παράλληλα, μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, επισημαίνοντας πως η τηλεόραση αποτελεί προτεραιότητά της. «Δεν είναι ο πρώτος μου στόχος η τηλεόραση αλλά οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες σίγουρα, αν είναι κάτι καλό και επιθυμητό».


«Δεν επιδιώκω να είμαι αψεγάδιαστη. Νομίζω ότι όλες οι γυναίκες έχουμε ατέλειες, αλλά ίσως και οι ατέλειες να είναι αυτές που πολλές φορές μας κάνουν μοναδικές και ξεχωριστές. Σίγουρα από μία γυναίκα τα θετικά σχόλια μετρούν πολύ παραπάνω και είναι πολύ πιο αντικειμενικά, ενώ από τους άντρες πολλές φορές λέγονται απλά για να ειπωθούν», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο επάγγελμα των influencer και δήλωσε πως: «Η δουλειά του Influencer δεν είναι κάτι που το παντρεύεσαι και το κάνεις για πάντα, είναι κάτι που το κάνεις συνοδευτικά με όλα τα άλλα, οπότε είναι καλό να υπάρχουν και όλα τα άλλα».

Σχετικά Άρθρα