“Καίγεται” ο Πειραιάς για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό

 “Καίγεται” ο Πειραιάς για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό

Ολονύχτιοι ήταν οι πανηγυρισμοί στον Πειραιά μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης στο T-Center. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της «βασίλισσας» με σκορ 90-85 και κατέκτησαν την τέταρτη Euroleague της ιστορίας τους.

Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού ξεχύθηκαν στους δρόμους και πανηγυρίζουν με έντονο ενθουσιασμό την τεράστια επιτυχία της ομάδας τους.

Άναψαν καπνογόνα, ανέβηκαν σε οροφές καταστημάτων, κρατώντας ερυθρόλευκες σημαίες, ενώ κατέγραφαν με τα κινητά τους τις ονειρικές στιγμές των πανηγυρισμών.

Το πούλμαν με την αποστολή του Ολυμπιακού ξεκίνησε από το ΟΑΚΑ συνοδεία περιπολικών και οπαδών του με μηχανάκια με προορισμό το δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.


Ενδιάμεσα η ομάδα του Ολυμπιακού σταμάτησε στο ξενοδοχείο της αποστολής για να δουν οι παίκτες τις οικογένειές τους, αλλά και να μπουν σε ανοιχτό λεωφορείο.


Σχετικά Άρθρα