Διπλή επίθεση σε ανήλικους: Άφαντοι οι δράστες, μαχαιρωμένος 15χρονος στο νοσοκομείο- Βίντεο ντοκουμέντο
Άφαντοι παραμένουν οι δράστες της διπλής επίθεσης κατά ανηλίκων που σημειώθηκε χθες αρχικά στο Νέο Κόσμο και λίγο αργότερα στο Παγκράτι με τις Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο σύνδεσής τους.
Το πρώτο περιστατικό καταγράφθηκε περίπου στις 10 το βράδυ, στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Ηλιού όπου ομάδα τουλάχιστον δέκα νεαρών επιτέθηκε σε τέσσερις ανήλικους με αποτέλεσμα ένας 15χρονος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μαχαιρωμένος.
Λίγη ώρα αργότερα, φαίνεται πως η ίδια ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε 14χρονο στην περιοχή του Παγκρατίου.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο φέροντας ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και στα πλευρά από τα χτυπήματα.
Οι αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο τα δύο περιστατικά να συνδέονται μεταξύ τους, , καθώς παρουσιάζουν κοινά χαρακτηριστικά ως προς τον τρόπο προσέγγισης και την εξέλιξη των επιθέσεων.
Το MEGA παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση.