Τι ερευνούν οι αρχές για τους νεαρούς που λήστεψαν το πρατήριο στην Αγία Βαρβάρα

 Τι ερευνούν οι αρχές για τους νεαρούς που λήστεψαν το πρατήριο στην Αγία Βαρβάρα

Το ενδεχόμενο να ενέχονται και σε άλλες εγκληματικές πράξεις ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για τους δυο νεαρούς ηλικίας 24 ετών, που συνελήφθησαν λίγο μετά τη ληστεία που διέπραξαν σε βάρος υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω.

Οι δράστες που φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες μπήκαν στις 7 και 20 το πρωί της  Τρίτης ( 21/4 ) στο βενζινάδικο που βρίσκεται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 110 , απείλησαν τον υπάλληλο λέγοντας του ότι έχουν μαχαίρια και άρπαξαν  τις εισπράξεις.

Το θύμα πάτησε το μπουτόν συναγερμού και ενημερώθηκε αυτόματα η Άμεση Δράση .

Ομάδα ΔΙΑΣ που έκανε περιπολία στην περιοχή, άρχισε να αναζητά άτομα με τα χαρακτηριστικά των  δυο ανδρών.

Περίπου 15 λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν  τους νεαρούς στη συμβολή των οδών Ηρακλείου και Χανίων , πολύ κοντά στο βενζινάδικο και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 380 ευρώ που είχαν αρπάξει από τα πρατήριο καυσίμων , δυο μαχαίρια και εννέα ναρκωτικά δισκία. Στο Τ.Δ.Ε.Ε. Αγίας Βαρβάρας,  ο 27χρονος υπάλληλος αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τους συλληφθέντες ως  δράστες της ληστείας σε βάρος του.

Σχετικά Άρθρα