Ηλιάδη: Νέες καταγγελίες για Λαζαρίδη-Το περιστατικό στην εγκυμοσύνη της
✨Η Αγγελική Ηλιάδη κατήγγειλε σωματική κακοποίηση από τον Μπάμπη Λαζαρίδη κατά την πρώτη της εγκυμοσύνη, όταν ζήτησε τα δεδουλευμένα της.
✨Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως δούλευε με πολύ καλές αμοιβές, αλλά δεν διαχειριζόταν τα χρήματά της και της τα πήραν όλα.
✨Η κακοποίηση που υπέστη διήρκεσε πέντε χρόνια, ενώ δεχόταν απειλές και είχε δυσκολίες να προστατέψει το παιδί και τους γονείς της.
✨Η Ηλιάδη τόνισε ότι παρέμεινε στη σχέση επειδή φοβόταν να αφήσει πίσω της το παιδί της και τους δικούς της ανθρώπους.
Η Αγγελική Ηλιάδη περιέγραψε ένα σοβαρό περιστατικό κακοποίησης που, όπως ανέφερε, βίωσε κατά την περίοδο της πρώτης της εγκυμοσύνης, αποκαλύπτοντας ότι δέχτηκε μπουνιές και κλωτσιές από τον Μπάμπη Λαζαρίδη, όταν ζήτησε τα δεδουλευμένα της.
Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη την Τρίτη του Πάσχα, 14 Απριλίου, στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή της να αναφερθεί, πριν από περίπου έναν μήνα, στο vidcast της Ελίνας Παπίλα, στο γεγονός ότι όσο βρισκόταν σε σχέση με τον επιχειρηματία —ο οποίος δολοφονήθηκε το 2008— είχε υποστεί σωματική κακοποίηση.
Σε νέες δηλώσεις που έκανε η Αγγελική Ηλιάδη για εκείνη την περίοδο, κατήγγειλε ότι ενώ εργαζόταν και αμειβόταν πολύ καλά, δεν διαχειριζόταν η ίδια τα χρήματά της. Όπως υποστήριξε, όταν ζήτησε λεφτά από τις αμοιβές της, κακοποιήθηκε σωματικά, ενώ ήταν 5,5 μηνών έγκυος: «Εγώ όλα αυτά τα χρόνια δούλευα σαν σκυλί με πολύ καλές αμοιβές, τις οποίες δεν τις είδα ποτέ και δεν τα πήρα ποτέ στα χέρια μου. Μια φορά που τόλμησα να ζητήσω τα χρήματά μου, ήμουν 5,5 μηνών έγκυος και βρέθηκα στο πάτωμα από μπουνιές και κλωτσιές. Ήταν η μοναδική φορά που τόλμησα να ζητήσω τα χρήματά μου. Και ο λόγος που το λέω είναι επειδή ακούστηκε ότι εμένα μου τα προσφέρανε όλα. Όχι, δεν μου τα προσφέρανε όλα. Μου τα πήρανε όλα».
Σε άλλο σημείο, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι η κακοποίηση, που ισχυρίζεται ότι υπέστη, διήρκεσε 5 χρόνια: «Η κακοποίηση που βίωσα κράτησε πέντε χρόνια. Όταν μπεις σε μία κατάσταση εγκλωβίζεσαι. Όσες φορές προσπάθησα να μιλήσω τη μία φορά μου άρπαξαν το παιδί μου μέσα από τα χέρια μου, την άλλη φορά δεχόμουν απειλές για τους γονείς μου. Όπως καταλαβαίνεις, ένα κοριτσάκι σε αυτή την ηλικία που προσπαθεί υπομένοντας ένα μαρτύριο, να προστατέψει το παιδί της και τους γονείς της, κάθεται και υπομένει το μαρτύριο και δεν την ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση εγώ να φύγω και να αφήσω το παιδί μου πίσω».