Βάρη: Η στιγμή που οι διαρρήκτες φεύγουν με τα κλοπιμαία-Τους αναζητά η ΕΛΑΣ
Σκηνές έντασης και πανικού εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Βάρη, όταν κάτοικοι της περιοχής ήρθαν αντιμέτωποι με ομάδα διαρρηκτών που είχαν εισβάλει νωρίτερα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες είχαν στοχοποιήσει οικία σε πολυκατοικία στην οδό Σίφνου και, αφού ολοκλήρωσαν τη διάρρηξη, τράπηκαν σε φυγή προς την ορεινή περιοχή.
Την ίδια ώρα, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και γείτονες επέστρεφαν από την περιφορά του Επιτάφιου, όταν εντόπισαν τρία άτομα με κουκούλες να τρέχουν προς το βουνό και να επιβιβάζονται σε λευκό SUV, όπου τους περίμεναν φερόμενοι συνεργοί.
Την ίδια στιγμή, κάτοικοι της γειτονιάς που επέστρεφαν από την περιφορά του Επιταφίου αντιλήφθηκαν τους δράστες να τρέχουν και προσπάθησαν να ειδοποιήσουν τις αρχές, με ορισμένους να επιχειρούν να τους ακολουθήσουν.
Ωστόσο, οι δράστες κατάφεραν να επιβιβαστούν εκ νέου σε λευκό αυτοκίνητο και να εξαφανιστούν από το σημείο.
Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, επιστρέφοντας στο σπίτι του, διαπίστωσε ότι οι χώροι είχαν αναστατωθεί, ενώ όπως κατήγγειλε έλειπαν χρήματα και κοσμήματα.
Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες είχαν προχωρήσει σε καταστροφή καλωδίων συναγερμού και σύνδεσης internet, προκειμένου να αποτρέψουν την καταγραφή εικόνων από τα συστήματα ασφαλείας της οικίας.