Διεκόπη η δίκη της Ιωάννας Τούνη- Κόλλησε το βίντεο
Η δίκη που αφορά την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη διακόπηκε προσωρινά την Παρασκευή 27 Μαρτίου, λόγω τεχνικού προβλήματος κατά την προβολή ενός κρίσιμου βίντεο, όπως μετέδωσε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Buongiorno.
Το επίμαχο βίντεο που επρόκειτο να προβληθεί «κόλλησε», με αποτέλεσμα η δίκη να λάβει μικρή αναβολή.
Το βίντεο θεωρείται σημαντικό κομμάτι της δίκης, καθώς αφορά στοιχεία που η υπερασπιστική γραμμή του δικηγόρου κυρίου Δημητρακόπουλου και της Ιωάννας Τούνη σκοπεύει να αξιοποιήσει.
«Δεν ξέρω πώς να το σχολιάσω, γιατί είναι ένα βίντεο το οποίο συζητιέται τόσο πολύ. Λέγαμε και πριν ότι είναι σημαντικό για αυτήν τη δίκη. Δηλαδή, είναι το βασικό κομμάτι, όχι το περιεχόμενο του βίντεο… κάποιες στιγμές το πώς κοιτάνε, τα φώτα, το φλας από το κινητό, για την υπερασπιστική γραμμή του κυρίου Δημητρακόπουλου και της Ιωάννας Τούνη. Τεχνικό πρόβλημα, δηλαδή αυτό καταλαβαίνουμε;», σχολίασε η Φαίη Σκορδά