ΗΠΑ: Αθώος δήλωσε ο γιος του σκηνοθέτη Ρομπ Ράινερ που κατηγορείται για τη δολοφονία των γονιών του

 ΗΠΑ: Αθώος δήλωσε ο γιος του σκηνοθέτη Ρομπ Ράινερ που κατηγορείται για τη δολοφονία των γονιών του
💡 AI Summary by Libre

Ο Νικ Ράινερ, γιος του σκηνοθέτη Ρομπ Ράινερ, δήλωσε αθώος για τη διπλή ανθρωποκτονία των γονιών του στο Λος Άντζελες.

Οι γονείς του, Ρομπ και Μισέλ Ράινερ, βρέθηκαν νεκροί με πολλαπλές μαχαιριές στην έπαυλή τους στο Μπρέντγουντ τον Δεκέμβριο.

Η ψυχική υγεία του Νικ, που έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια και εξάρτηση από ναρκωτικά, θα αποτελέσει βασικό σημείο στη δίκη του.

Ο Νικ παραμένει κρατούμενος χωρίς αποφυλάκιση και θα επανεμφανιστεί στο δικαστήριο στις 29 Απριλίου, ενώ ο δικηγόρος του αντικαταστάθηκε πρόσφατα.

Ο γιος του σκηνοθέτη Ρομπ Ράινερ δήλωσε αθώος σήμερα, κατά την προσαγωγή του σε δικαστήριο του Λος Άντζελες όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον φόνο των γονιών του.

Ο 32χρονος Νικ Ράινερ κατηγορείται για διπλή ανθρωποκτονία, μια υπόθεση που προκάλεσε σοκ στο Χόλιγουντ τον Δεκέμβριο. Ο γνωστός σκηνοθέτης της ταινίας «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι» και η σύζυγός του, Μισέλ Σίνγκερ Ράινερ, βρέθηκαν νεκροί στην έπαυλή τους στο Μπρέντγουντ του Λος Άντζελες στις 14 Δεκεμβρίου.

Ο 78χρονος σκηνοθέτης και η 70χρονη γυναίκα του είχαν δεχτεί πολλαπλές μαχαιριές.

Η ψυχική υγεία του γιου τους, ο οποίος είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια πριν από πολλά χρόνια, καθώς και η εξάρτησή του από τα ναρκωτικά, αναμένεται ότι θα βρεθούν στο επίκεντρο της δίκης.

Ο Νικ Ράινερ κινδυνεύει να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, ακόμη και σε θάνατο, αφού η ποινή αυτή δεν έχει καταργηθεί στην Καλιφόρνια, όμως δεν εφαρμόζεται από το 2019.

Στο στάδιο αυτό είναι σύνηθες οι κατηγορούμενοι να δηλώνουν αθώοι, όποια και αν είναι η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν στο μέλλον. Να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος του παραιτήθηκε αιφνιδίως και χωρίς καμία εξήγηση τον περασμένο μήνα και έχει αντικατασταθεί από έναν δημόσιο συνήγορο.

Ο Νικ Ράινερ θα παραμείνει κρατούμενος, αφού δεν του χορηγήθηκε αποφυλάκιση υπό όρους, και θα οδηγηθεί και πάλι ενώπιον δικαστηρίου στις 29 Απριλίου.

Σχετικά Άρθρα