Κυρανάκης-Λυμπερόπουλος:”Τραμπούκοι του ΣΑΤΑ απειλούν” – “Μας είπατε να αλλάξουμε επάγγελμα”
Μεγάλη ένταση επικράτησε στον τηλεοπτικό αέρα ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών, Κωνσταντίνο Κυρανάκη και τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ με αφορμή την απεργία των ταξί.
Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης αναφέρθηκε σε καταγγελία που υπάρχει από οδηγούς ταξί ότι δέχονται απειλές από συναδέλφους τους επειδή δεν θέλουν να κάνουν απεργία. «Τραμπούκοι του ΣΑΤΑ απειλούν αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν απεργία», είπε στον ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.
Από την πλευρά του ο Θύμιος Λυμπερόπουλος του απάντησε ότι «αυτοί είναι κομματικοί που τους βάζει και παίρνουν και κάνουν τέτοια πράγματα».
«Όταν ανέλαβα ο κ. Λυμπερόπουλος κάθε μέρα ζητούσε συνάντηση. Του είπαμε ότι έχουμε επείγοντα θέματα σιδηροδρόμων τα οποία πρέπει να λυθούν κατά προτεραιότητα», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών.
Και συνέχισε: «Του εξηγούσα ότι πρέπει να κατανοήσει ότι είναι πιο σημαντικά αυτά τα θέματα από αυτά τα οποία λέει τώρα εδώ με φωνές. Αυτό ούτε το σεβάστηκε ούτε το σέβεται».
«Ο νόμος που κατεβάζει ο Κυρανάκης στηρίζει τα συμφέροντα των μεγάλων εταιρειών» απάντησε ο Θ.Λυμπερόπουλος και πρόσθεσε: «Μας είπατε ότι όποιος δεν συμφωνεί να αλλάξει επάγγελμα»