ΠΑΟΚ: “Ευχαριστώ” στον Γεωργιάδη για την μεταφορά των τραυματισμένων οπαδών

 ΠΑΟΚ: “Ευχαριστώ” στον Γεωργιάδη για την μεταφορά των τραυματισμένων οπαδών
💡 AI - Με μια ματιά by Libre

Ο ΠΑΟΚ θρηνεί την απώλεια επτά οπαδών του σε τραγικό τροχαίο στη Ρουμανία και ευχαριστεί το υπουργείο Υγείας για τη στήριξη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς το υπουργείο Υγείας για την άμεση κινητοποίηση και βοήθεια μετά το δυστύχημα, όπως ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι οι υπηρεσίες του κράτους έπραξαν το καθήκον τους και ολοκληρώθηκε η μεταφορά του τελευταίου τραυματία από τη Ρουμανία.

Οι δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα λίγες ώρες μετά το δυστύχημα, σε συντονισμένη επιχείρηση διακομιδής από τις ελληνικές αρχές.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να θρηνεί για την απώλεια των επτά οπαδών του που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη του προς το υπουργείο Υγείας για τη στήριξη που παρείχε στη διαχείριση του περιστατικού.

Όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς το υπουργείο για την άμεση κινητοποίηση και τη συνδρομή των υγειονομικών αρχών μετά την τραγωδία. Ο ίδιος, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε με τη σειρά του την ομάδα της Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζοντας ότι οι υπηρεσίες του κράτους έπραξαν απλώς το καθήκον τους.

«Χθες ολοκληρώθηκε η μεταφορά και του τελευταίου τραυματία από τη Ρουμανία. Το ΕΚΑΒ και το ΕΣΥ κάναμε το καθήκον μας. Ευχαριστώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ευγενική επιστολή, αλλά πράξαμε απλώς αυτό που οφείλαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν μεταφερθεί στην Ελλάδα λίγες ώρες μετά το δυστύχημα, στο πλαίσιο της άμεσης επιχείρησης διακομιδής που οργανώθηκε από τις ελληνικές αρχές.

Σχετικά Άρθρα