Εξαφάνιση Λόρας/Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που αγοράζει εισιτήριο για Φρανκφούρτη
Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση της εξαφάνισης της 16χρονης Λόρας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 8 Ιανουαρίου, καθώς νέα στοιχεία που ήρθαν σήμερα στο φως ρίχνουν φως στις κινήσεις της αμέσως μετά την αποχώρησή της από το σπίτι της στην Πάτρα.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ανήλικη μετέβη με ταξί στην Αθήνα, όπου φέρεται να πώλησε χρυσαφικά που είχε στην κατοχή της και στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε ταξιδιωτικό πρακτορείο στο κέντρο της πόλης.
Εκεί, προχώρησε στην αγορά αεροπορικού εισιτηρίου με τελικό προορισμό τη Γερμανία και συγκεκριμένα τη Φρανκφούρτη.
Οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν ότι η συγκεκριμένη μετακίνηση ήταν εφικτή, καθώς οι γερμανικές αεροπορικές εταιρείες επιτρέπουν την πτήση σε ανήλικους που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους χωρίς τη συνοδεία ενήλικα.
Παράλληλα, στη δημοσιότητα δόθηκε και βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο φέρεται να καταγράφεται η 16χρονη την ώρα που εκδίδει το αεροπορικό της εισιτήριο από ταξιδιωτικό πρακτορείο στην περιοχή της Ομόνοιας.