Διάλειμμα για βιβλία για τον Πιερρακάκη- Βίντεο από το Παζάρι στην Κλαυθμώνος

 Διάλειμμα για βιβλία για τον Πιερρακάκη- Βίντεο από το Παζάρι στην Κλαυθμώνος

Το 29ο Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής 25 Ιανουαρίου ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκος Πιερρακάκης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Θάνο Πετραλιά, σε μια χαλαρή βόλτα με έντονο βιβλιοφιλικό ενδιαφέρον.

Σε βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός εμφανίζεται να κάνει έρευνα αγοράς, ξεφυλλίζοντας τίτλους και επιλέγοντας βιβλία, ενώ σε μία στιγμή συζητά με τον Θάνο Πετραλιά για το έργο «Επίλεκτα Σατιρικά» του Γιώργου Σουρή.

Παρά το βαρύ πρόγραμμα που διατηρεί τόσο στο υπουργείο Οικονομικών όσο και στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, ο Κυριάκος Πιερρακάκης δείχνει να βρίσκει σταθερά χρόνο για διάβασμα. Αυτό αποτυπώθηκε και στο τέλος της επίσκεψης, καθώς αποχώρησε από το παζάρι με δύο σακούλες γεμάτες βιβλία.

Το Παζάρι Βιβλίου πραγματοποιείται από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 15 Φεβρουαρίου, προσελκύοντας χιλιάδες αναγνώστες και προσφέροντας μεγάλη ποικιλία τίτλων σε προσιτές τιμές.

@kyriakos_pierrakakis

Σε ένα διάλειμμα από το γραφείο, κάναμε με τον Θάνο Πετραλιά μια βόλτα στο 29ο Παζάρι Βιβλίου, στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Χιλιάδες βιβλία, καθένα μια πρόκληση να ανακαλύψεις ιδέες, σκέψεις και εμπειρίες. Αξίζει να το επισκεφτείτε! #Βιβλίο #Παζάρι #κλαυθμώνος #pierrakakis #politics #fyp

♬ πρωτότυπος ήχος – Κυριάκος Πιερρακάκης – Κυριάκος Πιερρακάκης

«Σε ένα διάλειμμα από το γραφείο, κάναμε με τον Θάνο Πετραλιά μια βόλτα στο 29ο Παζάρι Βιβλίου, στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Χιλιάδες βιβλία, καθένα μια πρόκληση να ανακαλύψεις ιδέες, σκέψεις και εμπειρίες. Αξίζει να το επισκεφτείτε!», έγραψε χαρακτηριστικά ο υπουργός στη σχετική του ανάρτηση.