Στέφανος Τσιτσιπάς: Μέχρι την Παρασκευή 12/12 καλείται να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης

 Στέφανος Τσιτσιπάς: Μέχρι την Παρασκευή 12/12 καλείται να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης

Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή 12/12/2025 έχει ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης. Tα στελέχη της Τροχαίας δεν δέχθηκαν ότι οδηγούσε άλλος τη Lotus παρόλο που ο πατέρας του τενίστα παρουσιάστηκε στις Αρχές και ανέφερε ότι ήταν αυτός που είχε αναπτύξει ταχύτητα 213 χλμ. στην Αττική Οδό.

Ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς καλείται να παραδώσει το δίπλωμά του μέχρι την επόμενη Παρασκευή καθώς η Τροχαία δεν δέχθηκε ότι οδηγούσε άλλος το αμάξι του. Οι δικηγόροι του ενημερώθηκαν πως σε περίπτωση που δεν το πράξει, σε βάρος του θα σχηματιστεί πλέον δικογραφία και για απείθεια. Στον τενίστα επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ, ενώ θα του αφαιρεθεί και το δίπλωμα για ένα έτος.

Στο μεταξύ, η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Γιούλια Σαλνίκοβα, σε συνέντευξή της που παραχώρησε στο Sports.ru, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη της συνεργασίας του γιου της με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς, παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος και αναφέρθηκε στο πρόβλημα του Έλληνα πρωταθλητή, σημειώνοντας πως έχει πολύ περισσότερα ενδιαφέροντα από το τένις.