Ευρωλίγκα: Συνέλαβαν τον διαιτητή Νίκολιτς με 250.000 ευρώ στο σπίτι του
Μπλεγμένος σε σοβαρή υπόθεση φαίνεται πως είναι ο Ούρος Νίκολιτς, γνωστός διαιτητής της Euroleague και της ABA Liga, καθώς σύμφωνα με τα σέρβικα ΜΜΕ συνελήφθη από τις αρχές μετά τον εντοπισμό 250.000 ευρώ στο διαμέρισμά του.
Η είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης από τη δημόσια τηλεόραση της Σερβίας (RTS) και την εφημερίδα Blic, η οποία αποκάλυψε ότι ο Νίκολιτς θεωρείται ύποπτος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Όπως μεταδίδουν οι ίδιες πηγές, η αστυνομία εξετάζει πιθανή σύνδεσή του με δίκτυο που φέρεται να εμπλέκεται σε βαριά εγκλήματα, μεταξύ των οποίων δύο ανθρωποκτονίες και τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας.
Η υπόθεση προκαλεί σοκ στον χώρο της διαιτησίας και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, καθώς ο Σέρβος ρέφερι έχει σφυρίξει σε κορυφαία ματς των τελευταίων ετών.