Πρέβεζα: Απόπειρα αυτοκτονίας 63χρονου μετά από καταγγελία για φωτογράφιση ανήλικης

 Πρέβεζα: Απόπειρα αυτοκτονίας 63χρονου μετά από καταγγελία για φωτογράφιση ανήλικης

Ο 63χρονος Αμερικανός, που είχε κριθεί προφυλακιστέος για τη φωτογράφιση ανήλικης στην Κυανή Ακτή της Πρέβεζας, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απώθησε τον αστυνομικό που τον φρουρούσε και πήδηξε στο κενό από τον δεύτερο όροφο του Νοσοκομείου Πρέβεζας, όπου νοσηλευόταν.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, παρά την πτώση, έχει τις αισθήσεις του και φέρει κατάγματα, ενώ υποβάλλεται σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί σοβαρότερους τραυματισμούς.

Η αρχική σύλληψή του έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, έπειτα από καταγγελία για φωτογράφιση ανήλικου κοριτσιού σε πολυσύχναστη παραλία.

Η μητέρα της ανήλικης αντιλήφθηκε τον άνδρα να φωτογραφίζει το παιδί με το κινητό του και όταν του ζήτησε εξηγήσεις, εκείνος τράπηκε σε φυγή. Η μητέρα ειδοποίησε αμέσως το Κέντρο Επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον Αμερικανό στην περιοχή.

Κατά την προανάκριση, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο, μία συσκευή ταμπλέτα και μία φωτογραφική μηχανή που εντοπίστηκαν στην κατοχή του.

Τα κατασχεθέντα θα σταλούν για εργαστηριακή ανάλυση.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.